Scrying

Lille spejl på vægen der! hvem er smukkest i landet her?”

Du kender med garanti sætningen – men har du tænkt på hvad hun gør? 

Hun se i et magisk spejl, stiller spørgsmål og får svar. – Jamen hov det er jo det man gør når man bruger et back scrying mirror, eller på lidt plat dansk et sort divinationspejl. Jov det er vist lige det, hun gør, det er en måde at se svar i mørket som rummer svar af skjult visdom. 

Det sorte magiske spejl, er en gamle kunst, et værktøj, der kan give bilder som en portal til den skjult viden, en kommunikation med både det underbevidste og det over bevidste/ ego. Det virker ved at koncentrere sig om spejlets overflade (kunne i princip være vandoverflade i en mørk skål). 

Og lige som krystalkuglen, flodstenen, røgelse røg osv. – Ligger der i teknikken en portal til astralplanet, som giver mulighed for at se nærmer på fortid, nutid og fremtid, det giver mulighed for at kontakte åndelige vejleder, som en slags shamanistisk/ spirituel rejse og for rituel påkaldelse med mere. At bruge disse teknikker kan have en stor indflydelse på udviklingen af psykiske evner. Det er som om at se ind i spejlet, røgen eller kuglen, uden at se lige præcis på netop spejlet, røgen eller kulen. 

Krystalkuglen kan være som den hel gennemsigtige (den kan dog være svær at fokusere i), en bjergkrystal med markeringer i eller være en helt sort Obsidian en sådan vil funger lidt som det sorte spejl og den kan også være en Obsidian som ikke er kule formet men bare har en støre flade at se i. 

At klargøre værktøjet inden brug:

Start med at rengøre spejlet/kulen rent fysisk, og visualisere at du renser det for andres påvirkning. Herefter accelerer du energien op i værktøjet ved at visualiser at der kommer et hvidt lys i en spiral søjle form oppe fra og ned i det øverste af spejlet (kuglen og ned i og fylder det/den helt på. Du har nu “programmeret” spejlet/ kulen til kun at rumme din energi og en portal, Ved at tegne 3 cirkler rundt om, som du visualiserer bliver der så denne energi kan blive permanent i, der ud over, henter du den kraft der hjælper dig, om det er guider, moder jord eller noget andet er helt lige gyldigt, men du beder denne kraft om at forbinde den energi, der er i spejlet/kulen om at blive forbundet med den universelle visdom – har du ingen hjælpe kraft, så forestil dig at universet stikker en stikkontakt/ energi snor i spejlet/ kuglen. 

Nu er denne energi meget personlig og den vokser ved forbindelsen mellem dig og spejlet/kuglen, og kan derfor betragtes som et vindue, som ikke bare skal befales af andre! Du kan fx ligge et klæde over når du ikke bruger den, så det ikke er et vindue der trækker. Eller bare sætte den væk, hvor den kan ses men ikke røres. 

Så kan du også bruge kaffe:

Her er en lille video om Scrying i kaffegrums

 

Det samme bar uden at jeg snakker! – ja..?

og når vi nu er i gang, her er video om at spå med te/kaffe