Løven

Den 22/7 går solen i løven

Den 22 juli bevæger solen sig fra krebsen introverte energi og ind i den brølende løve. Astrologien er ligesom heksekunst, tarotkort og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft. Løven er bundet til elementet ild og bor i solene stråleglans . Krebsen og løven er de eneste tegn i zodiakken der ikke deler deres planet hersker med nogen. Hvor krebsen står alene i månens mørke og hersker over vores dybe følelser , står løven og stråler i solen og ønsker at vi gør det samme. Kom ud af mørket og leg med mig brøler løven til os. 

Løven bor i det femte hus i zodiakken også kaldet for lyst huset.

Her åbner vi døren til : kreativitet, leg, børn, romantik, kærlighed , sjov, fester og gæster Når vi går ind i løvens sol er det tid til at fokusere på glæde. Hvad gør dig glad ? Hvem og hvad løfter dig og får dig til at le? Hvad giver dig energi og selvtillid ? Løven ønsker at du træder ind på livets scene og tager ejerskab over hovedrollen. Leg med din rolle og prøv alle aspekter og nuancer af. Vis verden hvem du er og hvad du står for. 

Måner som arbejder godt sammen med løvens energi er

Når månen står i løven, vædder, skytte, tvilling, vægt og vandmand. Her er vil der være ekstra kraft at tilføre spells power fra løvens energi. 

Løven elsker at stråle og smykke sig, så en god magisk ting at lave under denne sol , er armbånd eller andre smykker med løvens krystaller.

Du skal bruge :

Krystal perler forbundet til løvens energi feks:

solsten (mod og Lykke )

Tigerøje ( selvtillid ) 

Rubin ( styrke og økonomisk overflod ) 

Rav ( optimisme, Lykke og held ) 

Opal ( kærlighed, lidenskab,lyst og erotik ) 

Peridot ( problem løser og beskyttende ) 

Smykkesnor eller elastik 

Et orange lys 

Nål 

Solsikker 

Salt 

Orange olie 

Bergamot olie 

Citron olie 

Neroli olie 

Lav en cirkel af solsikker og tegn indeni cirklen, med salt et pentagram der har spidsen opad. Rids dine ønsker og intentioner for dit smykke ind i lyset og tegn løvens symbol ♌️ Bland to dråber af hver olie og gnid dit lys og dit smykke med olierne.

 Læg dit armbånd i midten af pentagrammet og tænd lyset. Lad lyset brænde helt ud Er det et armbånd du har lavet , så bær dit armbånd på højre side, hvis dit ønske er noget ydre ( job, bolig , rejser osv ) og på venstre hvis det handler om det indre og følelser ( kærlighed , selvtillid , osv )

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.