Opslagstavlen

Med den nye genåbningen af Asdun, har vi endelig fået vores eget logo og ovenikøbet i 3 udgaver, i stede for at låne fra nettet, som man jo i virkeligheden ikke må, tak til husets heksling for at hjælpe. 

En indsamling til at frit købe vild natur i Dannies navn blev oprettet af Tina Weiss “Vild Natur til Dannie Drudehyld”, et sammen arbejde med den danske naturfond blevet indgået. Da ind samlingen sluttede var beløbet 275.575 det bliver til næste 33.000 km2 eng ved Rold skov, Det er et stykke jord der skal genoprettes og det støder op til arealerne omkring Store Blåkilde, hvor Dannie Drudehyld selv har haf tilknytning. 

MoonSisters

Har i 10 år delt en del af deres heksekunst i små bidder på YouTube, med det har de vist magien til deres heksekunsten, byggede på deres egen intuition. Og det har inspireret masser af andre hekse, som fulgte dem på side linjen. Selv om cirklen udvide og ikke altid var samlet til deres event, så hold de sig sammen. Men i 2018 delte de i det der kunne line atomer og der blev en masse ballade både i cirkel men også for dem der fulgte dem.

Men MoonSisters har formået at rejse sig i flere dele, hoved cirklen fortsatte og har i dag (slut 2021) en under cirkel, og den atom der smuttede har lavet sin egen gren, men tilfælles for alle 3 grupper, er at de bygger (vider) på hvad de 4 kvinder fra det oprindelige MoonSisters, har lagt som fundament. Det vil sige at det vel er den første enlige danske tradition der er begyndt at sprede sig i Danmark.