Vandmanden

Den 21/1 går solen i vandmanden.

Det betyder at der fra den 21/1 til den 19/2 vil være særlig kraft på at lave besværgelser der indeholder ønsker omkring vandmandens energi. 

Astrologien er ligesom heksekunst og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft. Vandmanden er et luft tegn og er derfor bundet til vores logik, og tanker. Vandmanden er lidt den der tosse der bor alene på landet og tænker store tanker. Vandmandens energi er lidt katte agtig, sådan “lille kat, lille kat, lille kat på vejen, hvem er du, hvem er du jeg er sku min egen !” Men samtidig er den ikke så egoistisk som vædderenergien, vandmanden vil nemlig gerne fællesskabet. 

Så de områder der virkelig kan komme tryk på når du arbejder med vandmandens energi er vores venner og sociale netværk. Hvad er det vi går op i og som betyder noget for os hver især. Der er vores engagement i grupper og foreninger, og på den måde ses det, hvor vi lægger vores ekstra kræfter. Politik, foreningsarbejde, klub liv, vennegrupper alt den slags kan du under vandmandens sol give et ekstra energi boost i dit eget liv. Her kan du sætte fart i fællesskabet. Åben op for energier der tiltrækker mennesker som du deler en interesse og et engagement med. Og så er det ligegyldigt om det er i et politisk parti, en græsrodsbevægelse, fodboldkammeraterne eller skakklubben. 

Energien handler om at du som individ, vokser i fællesskabet. Ligesom et symfoniorkester hvor alle spiller deres eget instrument til perfektion og derved skaber fælleskabet den skønneste musik.

 Når vandmanden står i solen siger det sig selv at energien bliver løfter op i lyset, men det kan jo ske at du har brug for at lave en besværgelse udenfor vandmandens sæson, der har fokus på at tiltrække vandmandens energi. Her kan du altid se på planeterne, om nogle af de andre har deres transit i vandmanden, og så kan du sige vandmand energi + fx Merkur = ekstra styrke på kommunikation i fællesskaber Eller vandmand energi + Saturn = få ryddet ud og op i vennekredsen . På den måde er det godt at holde øje med hvor de forskellige tegn har deres planet transitter, da det jo kan være både godt og skidt for din besværgelse. En “ planet “ som altid har hurtige transiter er månen, derfor er der mange hekse der arbejder med måne energien.

Måner der er gode sammen med solen i vandmanden er : vædder, løve, skytte, tvilling og vægt.

Hvis du vil have hurtige, og grundige resultater ( lange venskaber, foreninger der holder mange år osv ) så brug månen når den står i tyr, jomfru eller stenbuk. Især stenbukken og vandmanden kan arbejde godt sammen fordi de fra gammel tid begge er bundet til Saturn.

Idag er vandmanden bundet til Uranus, (Som i dag nu tid … vandmanden var bundet til Saturn indtil . William Herschel opdagede uranus d. 13. marts 1781), men den spiller stadig godt sammen med Saturns energi. Vandmandens energi har det ikke så godt med vandtegn, så undgå at lave vandmand besværgelser når krebs, skorpion eller fisken har transit i månen. Det betyder ikke så meget når vandmanden er i solen, her trumfer solen, månen, så det er mest under de andre sole du skal være opmærksom på det.

Venskabs besværgelser kommer i mange former

Denne er både effektiv og begynder venlig så den vil jeg dele med jer.

I denne besværgelse arbejder du med Kuan yin. Kuan yin ( Den Lotusfyldte) er Himmelens dronning og alle kvinders beskytter, i lighed med jomfru Maria i den kristne teologi. Kineserne omtaler Kuan Yin (Guānyīn) som “Den kvindelige Buddha”. Kuan yin er “ De ti tusind tings moder”, og udstråler blidhed og dyb visdom. I Feng shui bruges hun til at aktiverer de blide og kvindelige energier, og hun bruges i zone 6 til at tiltrække hjælpsomme venner.

Det du skal bruge:

En figur af kuan yin eller en figur af vandmanden og bygge et lille alter op om disse. Er det småt med penge så kan du tegne symbolet for vandmanden ( 2 bølger ) på en smuk sten, eller krystal bundet til vandmandens energi ( fx en amethyst, som er meget knyttet til vandmanden )

Lavendel shower gel ( du kan lave din egen ved at blande lavendel olie og en parfumeri shower gel)

* Et lyserødt lys

* Ren vaniljeekstrakt 

* En solsikke eller en genstand, der repræsenterer en solsikke

* En pink pen

* Et stykke brunt papir ( jeg skriver altid på kaffe filtre )

Det du skal gøre:

Start med at slappe af i et dejligt varmt brusebad og rens dig i lavendel shower gel, mens du renser dig selv, forestiller du dig at du vasker sårene og vreden fra dårlige venskaber af dig, når du er ren forestiller du dig at du bliver indhyllet i et smukt lyselilla lys. Tør af og gå til rummet forberedt til ritualet uden først at klæde dig på for at symbolisere din vilje til at løse alle konflikter og møde nye mennesker sårbart og ærligt i tryghed om de rummer hele dig. Slap yderligere af og fokuser på dit mål.

Tænd stearinlyset efter at have smurt det med vaniljeekstrakt. Påkald gudinden Kuan Yin for at give dig energi og bed til hende:

Kuan Yin, kærlighedens gudinde, våger over mig i aften for at bringe mig nye venskaber og styrke de gamle” (ønsker du at tiltrække særlige mennesker i dit liv siger du navne på disse personer ) .

Husk på gode venskabelige stunder, du har brugt med gode venner og når du mærker følelsen af glæde og hengivenhed vokse inde i dig, så skriv ned alt, hvad du kan lide ved dine venskaber og hvad du ønsker at tiltrække mere af, med den lyserøde pen.

Når du er færdig, læs højt hvad du har skrevet med solsikken i hånden og gentag derefter følgende ord: “Kuan Yin, venskabsdame, lad denne blomst med din guddommelige energi bringe mig mine ønskede venskaber. “ Læg derefter blomsten på papiret. Og bed bønnen endnu engang. Brænd nu papiret i lyset.

Når ritualet er overstået, tak gudinden ved at bede:

Kuan Yin, tak for at give din hjælp til at lykkes med mit mål. Jeg takker dig for det, du vil give mig. Bliv hvis du vil, gå hvis du skal. Jeg forlader dig, vær velsignet.” Lad lyset brænde ud og giv blomsten til din ven, eller de venner du ønsker at tiltrække, den næste gang du ser dem.

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.