Jomfruen

Den 23 august bevæger solen sig fra løvens fest og ind i jomfruens hverdags liv.

Astrologien er ligesom heksekunst, tarotkort og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft. Jomfruen er bundet til elementet jord og bor på planeten Merkur i 6 hus.

Med jomfruen er vi altså nået halvvejs i zodiakken. De første 6 tegn er meget knyttet til vores egen verden, hvor de næste 6 tegn er mere knyttet til vores omverden. Jomfruen står her og gør os klar til denne overgang, fuldstændig som efteråret er en overgang til vinteren.

Jomfruen ønsker at vi får struktur på vores hverdag, at vi spiser sundt og i det hele taget passer på vores legeme, med motion , såvel som lækre cremer, lækkert tøj og hår. I dette hus handler det om at vi lige får helt styr på det hele inden vi træder ud i vores omgivelser.

Jomfruen er hårdt arbejde, og meget mentalt arbejde og samtidig kommer jomfruen med en healende energi, hvorfor man finder mange jomfruer i stillinger hvor man hjælper og løfter andre.

Måner som arbejder godt sammen med jomfruens energi er Når månen står i jomfruen, tyren, stenbukken, krebsen, skorpionen og fisken.

Her er vil der være ekstra kraft at tilføre spells power fra jomfruens grundige energi. Under denne sol er det bedste du kan gøre for dig selv, at lave en magisk badesalt der renser dig for negativ energi.

Du skal bruge:

Et stort sylte glas

Røgelse

Alm køkkensalt

Himalaya salt

Salvie

Sort tumelin

Frankincense

 Du åbner glasset og renser det med røgelse. Nu lægger du et lag hvidt salt mens du tænker på hvordan det hvide salt åbner for et hvidt lys der pakker dig ind og renser dig. Så lægger du salvie og nogle dråber af olien. Nu lægger du et lag Himalaya salt mens du tænker på hvordan den lyserøde farve healer og beskytter din hjerte energi. Sådan forsætter du Til glasset er fuldt.

Til sidst lægger du din sorte turmalin i glasset. Du bruger denne salt som salt skrub eller i dit badekar. Enten morgen inden du går ud i verden eller om aftenen inde sengetid for at rense din energi mens du sover . Brug den hver dag eller når du har ekstra brug for beskyttelse og renselses.

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.