Fiskene

Den 19/2 går solen i fiskene

Astrologien er ligesom heksekunst og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft. Fisken er et vand tegn og er derfor bundet til vores følelser.

Fisken er det sidste tegn i zodiakken, den runder cirklen af. Det er en meget særlig energi, som på den ene side er meget social og kan indgå i alverdens konstallationer og på den anden side er fisken en ener der svømmer i sin egen strøm. Fisken er ikke bange for noget eller nogen da den selv indeholder lidt af alt. Den dykker gerne ind og ned i de dybeste hemmeligheder, og den har en unik adgang til det kollektive ubeviste, kunsten, kreativiteten og spiritualiteten. 

Fiskens energi handler om at runde af , komme til bunds og komme videre til en helt ny vidunderlig virkelighed. Hvis det stod til fisken, ville denne virkelighed udfolde sig i Platons Atlantis. Fisken svømmer bedst i fantasi og kreativitet, og den ser helst verden gennem sine psykedeliske svømmebriller. Stenbukken og vædderen vil nok kalde fisken for virkelighedsfjern og løven vil brøle at den er handlingslammet, men det er fordi de slet ikke kan se fiskens verden, da de ikke ejer de smukke psykedeliske briller og hvis de gjorde ville de aldrig forstå hvordan de skal benyttes. 

Fiskens energi er også lidt isolerende. Den lever lidt i asyl i sit eget fristad fra virkeligheden. Man siger at Jesus er bundet til fiskens energi og den mørke side af den energi er at man ender som offer, for de andres synder. Når du arbejder magisk med fiskens energi er den virkelig powerfuld til at åbne døren ind til “ andre “ virkeligheder, det er her vi kan benytte os af åbninger til vores natlige drømme og få andre forståelser af vores hverdag. Skal du tage hul på nogle kreative processer er det også fiskens energi du kan hive ind og arbejde med. 

Fiskens planet hersker er Neptun så når fisken er i transit i denne planet, er der virkelig power på Fiskens energi. Fisken arbejder også godt sammen med Venus kærlige energi af overflod, til sidst er fisken også en glad svømmer i Jupiter der forstørre de psykedeliske briller i os alle, så her kan fisken virkelig boltre sig i vidunderlig, skør energi. 

Måner som arbejder godt sammen med fiskens energi er når månen står i krebsen, skorpionen , tyr, jomfruen, og skytten.

Her kan du lave noget virkeligt kreativt magisk arbejde, der støtter dine kreative processer.

Da fisken er konge af vores søvn og drømme, er energien virkelig stærk at arbejde med i forhold til søvn magi. At arbejde aktivt med dine drømme kan give dig en større forståelse af dig selv og din personlige sjælerejse , ligesåvel som forudsigelser om din og andres fremtid. Det kræver selvfølgelig at du sætter dig ind i drømmenes symbol sprog , men har du mod på det, er der mange magiske oplevelser til dig i dette felt. Har du problemer med søvn, er det også fiskens energi du kan kalde på for at hjælpe dig med at få ro om natten.

Mojo bag

Du kan lave din egen lille mojo bag til dit pudevår, som du koder med de intentioner du ønsker for natten, gennem urter, krystaller og olier. 

Urter

Dyb søvn : Lavendel , Jasmin, kamille , pebermynte, rosmarin, roser, citronmelisse, morgenfruer. 

Åbning til drømme : baldrianrod, bynke, katteurt, malurt, blå Lotus og pebermynte 

Anti mareridt Stjerne anis og timian 

Du kan vælge at udskifte nogle af urterne med olier hvis du ønsker en mere koncentrerer duft. 

Krystaller

Dyb søvn Ametyst, Rosa kvarts , bjerg krystal, månesten og selenit 

Åbning til drømme Ametyst, Selenit, Moldavit, Labradorit, Lepidolit 

Anti mareridt Ametyst, pink calcit, sort tumelin og røg kvarts. 

Det du skal gøre:

1. Under fuld eller nymånen blander du dine ingredienser til dine nætter. Brug din intuition til at vælge lige din kombination af urter, olier og krystaller. Bland det hele i en skål. 

2. Tænd et blåt eller lilla lys hvor du har tegnet eller indgraveret fiskens og neptuns astrologiske symboler 

3. Tænd en røgelses pind med lavendel eller blå Lotus og rens alle dine ingredienser med den duftende røg, mens du chartre dine intentioner for dine nætter. 

4. Brug en sølv ske til at samle det hele i en hvid , lyserød eller lilla silkepose 

5. Læg nu denne pose i dit pudevår og lad dine magiske nætter begynde.

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.