Solen står i

Astrologien er ligesom heksekunst og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft.

Sådan begynder Madam Hoodoo´s  12 tekster om stjernetegne…næsten da i hver fald. De 12 tekster gennemgår kort hver tegn i zodiakken og en fantastisk måde hvor på du kan arbejde med de energier, der er relevant på lige det tidspunkt hvor sol og måne er i spil.

Her under kan du finde artiklerne om hver stjernetegn, bare klik på billede og længer nede af siden er en præsentation af Madam Hoodoo, god fornøjelse. 


Marie Louise skriver

Mit navn er Marie Louise Lewandow og jeg har fået den ære at babysitte Asdun i år (2023). Jeg er uddannet i filosofi og nordisk litteratur på Københavns universitet.

Mit hovedfokus har altid været på mystikken, og jeg har derfor også taget en del fag på teologi, og fulgt flittigt med i kvantefysikken da jeg er overbevist om der er en forbindelse mellem mystikken og det kvantefysiske. Desuden har jeg altid haft en stor interesse i Søren Kierkegaard og hans skrifter, især i forhold til hans syn på at det guddommelige lever indeni dig og det er dit valg at vælge det til og blive til dit guddommelige jeg.

 I dag arbejder jeg som Hoodooheks og det er det jeg vil fortælle om her på siden de næste 12 måneder. Hoodoo er et synkretisk åndeligt system, der kombinerer kristendom, jødedom, voodoo, hinduisme, buddhisme og islam. Efter den store migration af afroamerikanere spredte Hoodoo sig over hele USA. Udøvere af Hoodoo kaldes rodarbejdere, trylledoktorer, tryllemand, tryllekvinde, rodlæger, hoodoopræst / inde, hoodooheks, og hoodoodoktor. Når jeg arbejder med hoodoo samarbejder jeg med universets planet stillinger. Så jeg gennem astrologien kan tilføre mine besværgelser ekstra kraft og styrke. Hoodoo er ikke at sammenligne med et spirituelt terapi forløb. Hoodoo er hoodoo ! Det handler om at manifestere dine tanker i den fysiske verden, og det gør du i samarbejde med verdenssjælen. 

Asdun ha allerede haft en artikel fra MadamHodoo se her og hun blev også grillet på vores podcast “På poden med”  se her under.