Beskyttelse af hjem

Nogen gange kan ens energi i hjemmet godt vær bombaderet af udefrakommende enagier, hvordan skærmer man for det?

Her er en simpel gør det selv metode, som kan stå ca. et år og herefter skal fornyes/opfriskes. En jeg engang har lært af Jette.

Det du ska bruge

Det du skal bruge er en skål, noget ler eller som i dette tilfælde oasis, 5 lige store bjergkrystaller – der er spis i den ene ende, et pendul, noget at markér verdenshjørnerne med – her er brugt frugt farve – det kunne også være at rise verdenshjørnerne ned i leret og helt valgfrit noget at pynte toppen med her er brugt sand, så jeg alligevel kunne opnå noget jordforbindelse som ellers ville være der hvis jeg havde brugt leret.

Kom ler eller oasis i skålen og pynt overfladen hvis du vil eller den simpelthen er for grim til at lad stå som i dette tilfælde.

Skab et mikrokosmos/ til dit mikrokosmos, det vil sige, visualisere at dit hjem er skålen, fin verdenshjørnerne.

og markér verdenshjørnerne i skålen som er svarer til verdenshjørnerne i dit hjem.

Find ud af hvilken af bjergkrystallerne der vil sættes i hvert verdenshjørnerne, find den rigtig til hver hjørne med pendulet, samt find hvilken vej ilden skal vende.

Det samme gøres med den sidste som sættes i midten. De fem krystaller forbindes sammen mentalt med lys, således at de “mentalt” danner en pyramide. Herefter bruger du fingeren og visualisere at du tegner med lys ud af fingeren og der tegnes 3 lysringe med uret rundt om skålen.

Ideen er at du nu har skabt dit mikrokosmos af dit makrokosmos og at den mentale lys pyramide danner en beskyttelse af dit hjem.