Jeg har altid vidst at jeg var heks

24. november 2023

Nogen gange tænker jeg at folk må tro jeg er tosset! Lige pludselig har de en besked fra mig, “Hej du kender mig ikke men må jeg ikke lige stille dig en masse spørgsmål?” eller jeg prøver at lokke nogen til en podcast eller at skrive en artikel til Asdun…  Og så ledes kom denne artikel om Ritte Freja til.

Hvordan fandt du ud af at du er heks?

Jeg har desværre ikke en dato på hvornår jeg fandt ud af det, jeg har altid været synsk og har altid kunne se afdøde som barn også. Jeg har altid været meget i naturen med urterne, dyrene, lavet hekse kunstskab altid. Jeg lagde tarot kort da jeg var 3 år gammel, så jeg har ikke datoen men jeg har altid vidst jeg var det.

Tarotkort som 3 årie, det vil sige at nogen i familien havde nogen! Er der andre hekse i din familie?

Min mor havde nogle tarot kort, som hun havde liggende men hun har aldrig lagt dem og jeg lagde det på min mor. Ja min tip oldemor havde de samme evner som jeg.

Hvad har rasten af familien og venner sagt til det at være heks?

Alle mine relationer har støttet mig i hvem jeg er. Altid, de har os altid vidst jeg var heks. 3.

Hvordan er du hekset i din hverdag? Altså hvad er det der gør dig til heks?

Jeg praktisere det 24 timer i døgnet det er mit liv. Jeg har mit firma Ritte.freja som jeg kører fra instagram og Facebook. (Hjemmeside er på vej). Så I min hver dag lever jeg som mange andre, dog med et hjem med finurligheder, og remedier, jeg bruger meget naturen, og laver heksekunst hver eneste dag.

Jeg er mig det er det der gør mig til heks tror jeg 😇 jeg kan ikke rigtig været andet. Jeg er en finurlig person, med mange fantastiske evner, som er samlet i en person.

 

Hvad bruger du at værktøj til dine heksekunst

Jeg bruger mange værktøjet primært mig selv og alle mine remedier. Krystaller, spells, naturens remedier.

Har du mødt fordomme når du siger at du er heks?

Jeg har mødt fordomme men ikke som sådan noget grimt. Mange har bare brug for at pointere de ikke tror på mig, hvor jeg spørg om jeg må bede om et hår fra dem, og så siger de nej hvorfor? Og ser helt bange ud, så siger jeg altid så tror du os på mig ellers havde du givet mig det. 🤣 

Når du er firmaet Ritte,freja har du så klienter?

Ja jeg har klienter der kommer min vej, det er til selvudvikling, spirituel udvikling, heksecirkler, healing, afdødekontakter osv. Jeg lever fuldtid af at være mig

Hvad er forskæl på at være heks og alternatv begavet (i mangel af bedre ord) med afdøde kontakt og forskelige divisions færdigheder..hvis der er nogen?

Heksen kan det hele, hvor mange andre alternative behandlere kun har deres ene fag de dyrker hvis det giver mening. Heksen er en stor Palette af alt mellem himmel og jord, og mestre stort set alt inde for den alternative verden, naturens verden osv 😇 hvis det giver mening. Og det er vigtigt for mig her at hekse er ikke bedre end andre. Jeg er utrolig jordnær og i øjenhøjde med andre sjæle

Hvis du skulle give 3 gode hekse råd vider, hvad skulle det være?

  • Vær altid dig selv uanset hvad folk synes og mener. (Folks meninger siger mere om folk end om dig)
  • Lær at mestre dine evner inden du praktisere dem på levende individere.
  • Lad vær at efterligne andre du er god som du er. Og man behøver ikke have en titel for at kunne stå stærkt I sig selv.

Du kan finde Ritte Freja Facebook her

og instagram her.