Tvilling

Den 21/5 går solen i Tvillingen.

Den 21 maj bevæger solen sig fra tyren og ind i den snaksaglige tvilling. Astrologien er ligesom heksekunst, tarotkort og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft. Tvillingen er et luft tegn og er bundet til vores intellekt.

Tvillingen bor i det tredje hus i zodiakken også kaldet kommunikations huset. Her åbner vi døren til : Kommunikation i tale og på skrift, tænkning, intelligens, tilegnelse af viden, indlæring, studier, skolegang (på folkeskoleniveau), naboer, søskende, nabolag, og korte rejser.

Når vi går ind i tvillingens sol er det tid til at fyre op under dit netværk, ses med venner, i det hele taget socialisere. Tvillingen bor på Merkur og elsker at socialisere omkring nye ideer, få tingene vendt på hovedet og få gang i en masse samarbejde omkring nye projekter.

Tvilling energien er derfor den perfekte sol at lave kommunikation spells under. Sidder du fast i noget skrivearbejde ? har du svært ved at få gang i samtalen med chefen omkring arbejdsgange eller andet ? Ønsker du at få mere gang i fester og gæster ? Møde nye mennesker og netværke ? Så er tvillingen klar til at hjælpe dig.

 Måner som arbejder godt sammen med tvillingens energi er når månen står i tvillingen, vægten, vandmanden, vædder, løve og skytte.

Her kan du lave noget magisk arbejde, der virkelig kan tiltrække den kommunikation tvillingen ønsker at bringe dig.

Da tvillingen handler om kommunikation er en rigtig god tvillinge spell at lave en magisk urte te der forstærker dine kommunikative ønsker, under et lille te ritual.

Du skal bruge :

Urter

Røgelse

Krystaller

Kop

Kogene

1. Urter som støtter dine intentioner som feks. : Kamille for rolige samtaler Pebermynte for at åbne for kommunikation og tiltrække spændende mennesker og samtaler Kanel for økonomiske samtaler Appelsin for samtaler om overflod Roser for romantiske samtaler Lavendel for spirituelle samtaler , eller samtaler med dig selv og dit sjæleliv gennem drømme. Morgenfruer for glædelige nyheder Osv..

Du sammensætter nu din te og for hver urt du tilsætter så beder du den om at bringe dig dit særlige ønske. Når teen er sammensat, så lægger du en krystal ved den.

Gode Tvillinge krystaller er: Blonde agat : for gode rolige samtaler Apatite : for vise samtaler Akvamarin : for glade, lette, legene samtaler Lapis lazuli og tyrkis : for ærlige og opmærksomme samtaler Sodalit : for intuitive samtaler Larimar : styrker dig i at tale din hjertesag Lolite: er god til at åbne for dine sjælelige samtaler Lad din te stå med krystallen/ krystallerne , i 3 nætter , hvor du hver aften inden du går i seng beder din te om at bringe dig dine kommunikative ønsker

Nu er du klar til at brygge din The og drikke den.

Du kan enten lave en kop varm Te morgen og aften hvor du finder et roligt øjeblik og lader dine tanker flyde mod dine kommunikative ønsker mens du sidder med den. Tænd gerne et stearin lys på dit alter og sid ved det , eller sæt dig et hyggeligt sted i haven hvor du kan nyde den spirende sommer. Du kan også vælge en mere tvillinge agtig tilgang og lave dig en is te, som du drikker jævnligt af i løbet af dage. Hæld den i en drikke dunk og tag den med på farten , det er meget i tvillingens ånd. Laver du is te , kan du sagtens lægge krystaller ned også og forstærke energien i din drik. Ønsker du at bringe ekstra sødme og overflod til dit liv , kan du også tilsætte honning til din te.

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.