Skopionen

Den 23 oktober går solen ind i skorpionens tegn

Astrologien er ligesom heksekunst, tarotkort og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft. 

Skorpionen er bundet til elementet vand og bor på planeten Pluto i 8. hus. 8 Hus ligger i zodiakkens kælder, i underverden. Derfor er skorpionen ikke bange for mørket i nogen form. Den har det vidunderligt i de små Mørke kroge og afkroge. Om det er fordi den skal lege ånden i glasset, finde de mest skjulte hemmeligheder eller se på sin egne skyggesider, ja der er ikke noget der kan skræmme en skorpion, det skulle da lige være løgne. 

Det 8 hus er indrettet med andre menneskers resurser, tabuer, hemmeligheder, seksualitet, det okkulte, og transformation. Det er her vi overvinder vores værste kriser, ser døden i øjnene og bliver født på ny, når vi senere bliver hevet op i lyset af skytten. 

Når solen skinner på 8 hus er det en god ide at få sandheden frem i lyset.

Måner som arbejder godt sammen med skorpionens energi

Er når månen står i krebsen, fisken, tyren, jomfruen og stenbukken. Her vil du kunne sætte ekstra kraft og power på dine spells og styrke både skorpionen og stenbukkens energi.

En god skorpion spell, at lave er en “ fortæl sandheden “ Spell. Hvis du oplever at nogle omkring dig lyver, og det ikke gavner nogle eller noget at være i den løgn, fordi den simpelthen blokere vejen frem, så kan man lave en spell, hvor man beder om at sandheden kommer ud af mørket og skinner i sit fulde smukke lys.

Du skal bruge

1. Rød chili

2. Lidt fra et hvepsebo, eller hvis du ikke har det , så en død hveps

3. Rod fra et træ

4. Pebermynte

5. Kalmus rod ( kan købes i helsekost butikker )

6. Papir

7. Pen

8. Snor

9. Blåt lys

10. Hvidt lys

11. Salt

12. Evt en lille glas beholder

Sådan gør du

Skriv den person du ønsker fortæller sandheden, eller hvis du kender sandheden, så skriv den/ det ned på et lille stykke papir.

Fold papiret 3 gange. Udhul chilien og læg papiret ind i den. Læg nu også de andre ingredienser ind i chilien.

Forsegl chilien med blå stearin.

Læg den på dit alter i en cirkel af salt og tænd et hvidt lys. Indvi chilien ved at kalde på de 4 elementer, og derefter beder du : ( navnet / situationen du har skrevet ) Feks … Karen du fortæller sandheden nu , lad sandheden komme frem i lyset, lad intet mere være skjult i denne sag og lad aldrig løgnen reagere igen !

Dette gør du 9 gange, og lader nu lyset brænde ud. Du kan nu enten begrave chilien i haven hos den person du ønsker siger sandheden, eller ved det sted hvor du ønsker sandheden kommer frem. Eller du kan lægge chilien i en spell jar og gemme den på stedet du ønsker sandheden kommer frem, eller hvis du ikke har den mulighed, så hav din spell jar i din taske og ni gange om dagen ryster du den og siger din bøn.

Sandheden skulle nu komme frem i løbet indenfor 9 dage til 9 uger .

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.