Gå fra hinanden

At gå fra hinanden/skilles er aldrig en fed ting, ofte er vi mennesker gode til at se realiteterne  øjerne og komme vider. Men der sker ind i mellem at vi selv ikke helt kan slippe vores tidliger partner, eller at den tidliger partner fatter hat så meget man ikke selv kan komme vider. vi har spurt Madam Hoodoo om hun ville lave et rite/ritual der kan hjælpe i sådanne en situation. 

Hvem er Madam Hooodoo

alias Marie Louise Friis Lewandow, hun arbejder som heks ved blandt andet  at bruge tarot kort, astrologi og hoodoo, hun har været med til at gøre hoodooén mere tydelig blandt de danske hekse. 

Her vil hun vise hvad hun gør når hun hjælper folk med at komme ud af en negativ skilsmisse, måske det kan inspirere dig hvis du har brug for det. Husk at hoodoo bygger på sympatisk magi, det vil sige symbolet, så har du ikke lige hvad Marie Louise har brugt så kan du skakkens bruge noget andet, men som rummer samme symbol.

Madam hoodoos skilsmisse besværgelse

Du skal bruge 2 figurer mand / kvinde .. kvinde /kvinde .. mand / mand som symbol på det par som skal skilles.

Parret stilles ryg mod ryg.
 
Et fad med en hekse stjerne.
 
For hvert element skal du bruge et symbol, her er brugt:
Luft en sort fjer og en fugle fod.
Ild en sort Lotus stage.
Jord er onyx skelet hoved og et dyre kranie.
Vand en skorpion.
Du stiller nu dine symboler ud for stjerne spidserne, med parret i toppen.
 

Så lægger du 5 døde solsikker uden de gule blade. Som symbol på at glæden er død i ægteskabet og det er tid til at komme ud af det.

Så lægger du 5 hvide roser som symbol på renselse og renhed.

Du skal bruge 6 hvide liljer som symbol på balance og transformation.

5 lenormand kort , kisten , leen , tårnet , brevet og pisken. Ved alm tarot ville jeg bruge døden , 10 svær , vognen , 6 svær , 8 kopper
 
Et Hvidt lys , lavendel olie for at åbne til det guddommelige og give ro til situationen og et laurbærblad med er segl for let og hurtig skilsmisse.
 
En sort tumilin for at beskytte besværgelsen for familie og andre der vil prøve at ændre din beslutning og amatyst der åbner så dine engle kan beskytte dig i processen
 

Du indvier lyset ved at gravere parrets navne i lyset og derefter i lavendel olien om det, for at skabe ro omkring det hele.

Det hele stilles nu op mens du sætter dine intentioner omkring besværgelsen, de to krystaller lægger du i fadet.

So mote it be , med lethed og ynde 🙏💕
 
Et tegn på at det er det helt rigtige at gøre, er når lyset brænder med et tyk sort røg. Det betyder at den negative energi klæber sig til parret slipper sit tag , så skilsmissen vil forløbe lettere i forhold til aftaler om bodeling og samkvem med børn og dyr.
Et andet tegn der kan vise sig er som her hvor to brændende askekugler sætter sig på hver sin side af vægen og bliver delt af flammen.

Denne besværgelse virker mest effektivt til at opløse karmiske ægteskaber. Det vil sige ægteskaber der er gået forfærdeligt og dårligt i årevis og det er som om i går i ring i et karma hjul og bare gentager dårlige mønstre, uden at komme nogle steder. Den er også effektivt til dem som er skilt på papiret men som ikke er blevet skilt i deres følelser , så der konstant opstår konflikter mellem de skilte partner.

En podcast med Madam Hoodoo

Vi har haft en skøn snak med Marie Louise alias Madam Hoodoo, og hvis  du er mere interesseret i hendes arbejde, så kan du finde hende på Instagram her.