Vædderen

Den 21 marts går solen i væderen

Måner som arbejder godt sammen med vædderens energi er når månen står i vædder

Løve, skytte, vægt, tvilling og vandmand. Her kan du lave noget magisk arbejde, der fyre op under dine målsætninger, og personlige lidenskaber. Det handler om at sætte sine intentioner, og formulere sine ønsker klart og tydeligt og så få manifesteret, når vædderen skubber til dig.

Magi jeg holder meget af at benytte sammen med vædderen er magi med æg. I mange kulturer og samfund betragtes ægget som det perfekte magiske symbol. Det er trods alt repræsentativt for nyt liv. Faktisk er det livscyklussen personificeret. Æg er et frugtbarheds symbol, og et symbol på alt det liv der snart skal komme. Det er i magien et meget potent symbol på forår, renhed og overflod.

Hekse æg

Hekse æg Du kan lave dit eget hekseæg der støtter op om dine intentioner, drømme og ønsker du har for dit liv. Og laver du dit Hekse æg under vædderens sol, kan du bruge det til at skubbe hele zodiakken i gang få hjulet til at dreje i din retning.

Du skal bruge :

Æg Urter Karneol mini ( krystal ) 

Olier Papir 

Pen 

Røgelse 

Farvet stearin lys 

Det du skal gøre:

 

1. Skriv dine ønsker på en lille lap papir og fold det ind mod dig selv. 2. Find urter der støtter dine ønsker, feks : peber for styrke, lavendel for ro, rosmarin for fart, laurbærblad for succes, roser for kærlighed, salvie for renhed osv.

3. olier vælger du på samme måne ( du kan også vælge kun at bruge olier, eller kun bruge urter, det gør ingen forskel, følg din egen intuition her ) 

4. Vælg et lys i den farve der støtter dine ønsker. ( rød passion, grøn penge, hvidt renhed, sort beskyttelse , blåt kommunikation osv ) 

5. Tag dit æg og slå et lille hul i toppen og læg nu forsigtigt dit ønske , dine urter, olier og den lille karneol i som symbolisere vædderens energi. 

6. På dit lys tegner du symbolet for vædderen og den planet du arbejder med . Under vædderens sol , så tegner du selvfølgelig også solen på lyset. 

7. Tænd lyset mens du hidkalder ildens energi 

8. Tænd din røgelse pg hidkald luftens energi , rens dit æg med røgen og brug lidt tid på at manifestere dine ønsker. 

9. Luk nu dit æg med voks fra lyset så det er helt lukket og forseglet 

10. På ægget skriver du nu dine magiske sigil eller symboler på de planeter du arbejder med eller vædderes tegn , hvis du arbejder med runer kan du også skrive dem på ægget. 

11. Lad lyset brænde ud ved siden af dit hekse æg 

12. Find et frodigt smukt sted og begrav dit æg, sig tak til moder jord at hun vil bringe dig disse ønsker .

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.