Vægten

Den 23 september går solen i vægtens tegn

Astrologien er ligesom heksekunst, tarotkort og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft. Vægten er bundet til elementet luft og bor på planeten venus i 7 hus.

Vægten er det første tegn der bevæger sig i vores ydre verden og det 7 hus bliver kaldt parforholdshuset . Det er her vores 1 til 1 forhold bor.

Det er ægteskaber, kærlighedsbånd og også nære partnerskaber omkring en virksomhed, eller et projekt af forskellig art, der er vigtigt for en bor, nå ja og så er det også vores fjender der bor her, og da det er den ydre verden vi er i nu , er det ikke noget metaforisk i det , som vores skyggeside der blokere, nej det er den tarvelige ondsindede kollega, chef, svigermor, nabo der bor her.

Vægten er den store diplomat og ønsker egentlig ikke de store svingninger. De har det bedst når deres skåle er i ligevægt og de vil gå langt for at opnå den ro.

Når solen skinner på 7 hus er det en virkelig god tid at sætte sine kærligheds manifestationer, da solen virkelig lyser op i disse forhold.

Måner der arbejder godt sammen med

Måner som arbejder godt sammen med vægtens energi er Når månen står i tvilling, vægt, vandmand, vædder, løve og skytte.

Her er vil der være ekstra kraft at tilføre spells power vægtens og Venus energi, med de særlige egenskaber disse tegn kan tilføre. Feks. Venus (kærlighed) + vægt sol (parforhold) + skyttes måne (rejser og eventyr) = god til at lave en spell jar hvor du manifestere en rejse til et sted du ønsker at besøge med din elskede.

Du skal bruge ;

Glas beholder med låg

Himalaya salt

Tørrede rosen blade

Tørrede lavendel

Det er de 2 er de vigtigste, men du kan desuden tilsætte urter og blomster der styrker dine intentioner for din spell, fleks.

pebermynte for mere kommunikation,

kanel for mere passion,

kamille for ro osv.

Har du og din elskede en særlig blomst der betyder noget for jer kan du også tilsætte en tørret udgave af den.

Rosa kvarts krystal og andre krystaller der støtter op om dine intentioner. Feks

malekit for forandring,

jade for gensidig tillid osv .

Rosen olie

Brunt Papir uden linjer

Pen Rødt eller Rosa lys

Røde og Rosa rose

Det du skal gøre;

Skriv din kærligheds spell på et stykke brunt papir, sig din bøn over din spell og indvie den ved at sætte 5 dryp rosen olie på det. Et dryp i hver hjørne for at tilkalde de 4 elementer og et i midten for verdenssjælen.

Fold nu din spell mod dig selv, mens du forestiller dig at dine ønsker for i opfyldelse.

Tilsæt dine tørrede blomster , urter og dine krystalker.

Forsegl din spell jar med voks fra lyset.

Sæt lyset i en stage og byg et lille alter rundt om din spell jar, og læg roser i en cirkel rundt om din spell jar og dit alter.

Lad lyset brænde ud , læg din kærligheds spell jar i din lingeri skuffe og begrav roserne et smukt og frodigt sted

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.