Krebsen

Den 22/6 går solen i krebsen

Den 22 juni bevæger solen sig fra tvilling og ind i krebsen. Astrologien er ligesom heksekunst, tarotkort og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft. Krebsen er bundet til vand elementet og vores følelser. Krebsen bor i det fjerde hus i zodiakken også kaldet huset for familie og hjem.

Her åbner vi døren til : Hjem, barndomshjem, familie, opvækst, barndom, traditioner, tilknytning, rødder, slægt, aner, fædreland, og tilhørsforhold.

Når vi går ind i krebsens sol er det tid til at fokusere på dit hjem og få renset ud i de energier der ligger her. Krebsen bor på månen og er derfor tæt knyttet til vores følelser. Krebsens sol vil sammen med månen skinne på vores tættest relationer, og du kan virkelig bruge denne energi til at få ro på de følelsesmæssige energier omkring hjem og familie. Under denne sol arbejder husrensende spells ekstra aktivt.

Måner som arbejder godt sammen med krebsens energi er

 Når månen står i skorpionen, fisken, krebsen, tyren, jomfruen og stenbukken. Her er vil der være ekstra kraft at tilføre spells for hjem og familie.

Mange tager under Krebsens sol på sommerferie, netop for at slappe af og nyde sin familie. Hvis du tager på ferie er det oplagt at rense dit hjem, mens du er væk , så når du kommer tilbage kan du selv , din familie og jeres hjem, starte på næste semester, fuld af gode sjove oplevelser, udhvilede i et hjem renset for tung energi. 

Det er overraskende let at lave sådan en ferie rensning.

Det du skal bruge, er en stor fed salvie røgelse.

Inden du forlader dit hjem, åbner du alle vinduer og går rundt i alle rum og hjørner og lader røgen rense overalt.

Mens du går rundt så forestiller du dig hvordan alt tung, negativ og stagneret energi samles omkring røgen og flyver ud af dine vinduer.

Når du er færdig med røgelse rensningen , slukker du din røgelses pind og gemmer resten til senere .

Nu lægger du krystaller der symbolisere det du ønsker at tiltrække til de forskellige rum. Feks :

  • Stuen : bjerg krystal ( renser for negativ energi ) Rosa kvarts : kærlighed og omsorg Amatrine : balance mellem maskulin og feminin energi Regnbue månesten : tiltrækker Lykke til hjemmet Lodolit : tiltrækker kærlige vibrationer.
  • Soveværelse : Røg kvarts beskytter mod mareridt Amethyst : åbner til drømmene og giver en rolig søvn Labradorite : fjerner bekymringer og beskytter mod afbrudt søvn.
  • Entre : Citrin : for succes og held Sort turmalin : for beskyttelse mod dårlig energi Selenit : for at bringe positiv energi indenfor.

Og sådan forsætter du i alle dine rum i huset. Når du har placeret alle dine krystaller, så beder du dem om at rense hvert rum for negativ energi og lade deres særlige evner fylde rummet og tiltrække god og ren energi.

Når du kommer tilbage fra ferie, har de små krystaller været på hårdt arbejde og trænger til ro og blive genopladet. Samle alle krystalker sammen i en skål og hvis muligt så stil dem udenfor indtil efter næste fuldmåne. Har du ikke en have så skyl dem under koldt vand, eller i havet og stil dem i en vindueskarm til næste fuldmåne . ( selenit kan ikke tåle vand så den må ikke skylles , men da den genoplader sig selv behøver du ikke rense den )

Nu tager du resten af røgelsen , åbner alle vinduer og renser dit hjem endnu engang og så er du klar til en glad hverdag efter ferien, fuld af rolig krebse energi.

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.