Lys-magi

13. september 2016

Farven af stearinlys har sin egen energi og kraft og derfor er det lidt vigtigt at lige tænke over hvilken farve der bedst repræsentere den magi du skal til at udfører.

Det er altid en god ide at rense stearinlyset før brug Eller have dem renset og velsignet ved kyndelmisse), vil dette styrke deres magt. Oplade dit lys, ved at gnide æterisk olie om det, denne tilføjelse forbindelse mellem dig, lys og din magi, Brug en olie der ikke lugter (fx vindrue olie)

En kort beskrivelse af de farvede stearinlys magiske Styrker:

*Pink er kærlighed, moral, ære, romantik og venskab. det vil sige pink repræsenterer alle variationer af kærlighed – børn, Romantisk, åndelige, og universelle.

Kan bruges ved kærlighed magi, medfølelse, tilgivelse, glæde, harmoni, følsomhed, følelsesmæssig og åndelig helbredelse, og selv kærlighed. Desuden siges det at pink fremmer åndelig opvågnen og åbning af hjertet.

*Violet er magt, business fremskridt, ambition. Det vil sige violet er en meget spirituel farve og er forbundet med psykiske evner, åndelig opvågnen, og ældgamle visdom. Det er farven nogen ville sige høre til pinal chakra (det 3. øje), hvor dit klarsyn bor, derfor kan violet bruges til at åbne dit “tredje øje” og hjælpe mad at få visioner og forbedre din intuition. Dog har jeg en tilbøjelighed til at skelne til hvilken violet det er da jeg mener indigo er pinal chakraet og violet til kron chakraet, der med er det ikke kun dit 3. øje det kan åbne men kontakten til alle chakra og op af, men ellers bruger jeg det på samme måde. 

Violet kan brug ved åndelig beskyttelse, healing, respekt, ære, visdom, rensning, følsomhed, fremskridt og åndelig vækst. Det siges at mediter regelmæssigt med et violet lys kan det reducere stress eller søvnløshed. Jeg selv bruger aldrig lys ved meditation farven ja men ikke lys, det opsuger for meget at ilten om mig til jeg syndes det har en fed effekt.

*Mørkeblå er hjælpemidler, depression og foranderlighed. Blå er en beroligende farve og er forbundet til spiritualitet, indre fred, og harmoni og alt efter hvilken blå placere jeg den som pinal chakraet for indigo. Farven fremmer visdom, sandhed, stilhed, hvile, healing, sindsro, tålmodighed og venlighed. Har med drømme magi og profetiske drømme af gøre. Den tilskynder loyalitet, forståelse, og en fredelig hjem. Blå kan bruges til repræsentere elementet vand. Mediter med et blåt lys til at fokusere dit sind.

*Lyseblå er ro, tålmodighed, sundhed og kommunikation. lyse blå/turkis bruges til afstresning, fokus og intellekt (dog kan gul også bruges til fokus og intellekt, det kommer an på hvilken det der skal øges/aktiveres. Farven forbedrerede hukommelsen, det at finde logik i enhver situation. og kommunikation. (det er her klar hørelsen hører under)

*Grøn er penge, lykke, frugtbarhed, velstand, jalousi, vrede, disharmoni og jord element. Det vil sige at grøn er forbundet med naturen, vækst og frugtbarhed, og er et symbol på gudinden og hendes grønne jord (den feminine energi). Det er også en farve der ofte forbundet med penge og økonomisk succes. Brug grøn for held og velstand, overflod og generøsitet, jord magi, fysisk og følelsesmæssig helbredelse, foryngelse og fornyelse. Desuden er den god ves ønsket om en god høst.

*Gul er beskyttelse selv forståelse intellekt, inspiration og intelligent kreativitet. Det vil sige gul an bruges ved selvtillid og charme, overtalelse, visdom, mental styrke, koncentration, kommunikation, hukommelse, logik og læring. Farven stimulerer din personlige magt og selvværd, og fremmer munterhed og et optimistisk livssyn. Desuden repræsentere den elementet luft.

*Orange er tiltrækning, ambition, stimulation, legende kreativitet. En del bøger vil sige at orange kan bruges for lykke, velstand, magt, handling, energi bygning, og mod, hjælp i juridiske spørgsmål, at nå mål, rensende negative holdninger og bringe i glæde og begejstring, tiltrækning af venner og healing. Ikke alle af disse ville jeg bruge orange til og dog kommer det an på i hvilken sammenhæng.

*Rød er mod, kærlighed, sundhed, sex, begær, styrke, energi og ild elementet. Farven er lidenskab, potens og den repræsenterer aktivitet og handling, blod. Rød symboliserer også Moder aspekt af Triple Goddess.

*Magenta anvendes til at lette hurtige forandringer og hurtige resultater i magisk arbejde og bruges også til eksorcisme og åndelig helbredelse.

*Brun er neutralitet og alligevel hjælper til med at overvinde usikkerhed og tøven, det er jordforbindelse. Farven har en jord afbalanceret vibration og hjælper med at tænke klart, være rolig og tage beslutninger.

kan bruges til at fremme koncentration, intuition, materiel vinding, rigdom, sund fornuft, og stabilitet. Desuden tilskynder den også intuition og telepatiske evner.

*Sort absorberer alle farver, og er ofte brugt til at absorbere eller forvise negativitet. Der ud over er sort en farve der kan “hele” splid, frastøde det onde og i det heltaget frastødende af negativitet og fjerne forvirring.

Kan bruges til at vende forbandelser og hex. Til beskyttelse, forvisning, frastødende af sort magi, og befri af dårlige vaner. Farven øger indre styrke, robusthed og selvkontrol, og kan bruges til at dykke dybere ned i det ubevidste.  Repræsenterer “Crone” aspekt af Triple Goddess

*Grå er beroligende. Kan anvendes til at afbøje og neutralisere negative påvirkninger.

*Hvid er Hvid indeholder alle farver og er sandhed, renhed, fred, spiritualitet. farven symboliserer renhed og uskyld, og “Maiden” aspekt af Triple Goddess. Kan bruges til rensning, fred, healing, sandhed og oprigtighed, udrensning, spiritualitet, klarhed, helhed, glæde og kan også beskytte, frastøde negativ energi.

*Sølv: Refleksion, intuition, månens forbindelser. Sølv er lige som grå en neutral farve og kan anvendes til at afbøje og neutralisere negative påvirkninger. Sølv bringer beskyttelse mod overjordiske enheder, stabiliserer energier, og fremmer indre fred og ro. Også et symbol på gudinden, det feminine.

*Guld er økonomisk gevinst, business bestræbelser, sol, forbundet med Gud, det maskuline og solguder.

Artiklen er et udpluk fra DK’s blok