Stenbukken

Den 22 December går solen ind i stenbukkens tegn

Og med det har vi så besøgt alle de magiske væsner der bor i zodiakken. 

Astrologien er ligesom heksekunst, tarotkort og hoodoo bygget op om de 4 elementer, jord, vand , ild og luft.  Stenbukken er bundet til elementet jord og bor på planeten saturn i 10. hus. Vi har den sidste måned sammen med skytten, udforsket hele Mælkevejen. Nu kommer stenbukken og får os ned på jorden igen. Stenbukken bor i 10. Hus som er huset for vores målsætning og højeste potientiale. Det er det vi stræber efter og da stenbukken kan klatre på selv de stejleste klipper, skyr den ingen midler for at hjælpe os i mål. Sammen med skytten fik vi store fantastiske ideer og fut i fantasien. Nu kommer stenbukken og spørger : er du klar til at gøre alle dine drømme til virkelighed ? Ok , så Kom med mig !! 

Måner som arbejder godt sammen med stenbukkens energi

 Er når månen står i tyren, jomfruen, krebsen, skorpionen og fisken. Her vil du kunne sætte ekstra kraft og power på dine spells og styrke stenbukkens energi. 

Stenbukkens sol er det bedste tidspunkt at lave en god karriere mojo bag . 

Du skal bruge : 

Røgelse

 En grøn pose

 Kanel 

Laurbær blad 

Mynte blade 

Rosmarin 

Evt visit kort på det firma du ønsker at arbejde i.

 Brunt papir hvor du skriver dine karriere mål. 

1 Citrin 

1 grøn aveturin 

Gult lys ,’ hvor du har graveret stenbukkens symbol

 Salt 

Det du skal gøre

Rens alle dine ingredienser med røgelsen. Læg dem derefter i din mojo bag. 

Sid 10 minutter med din mojo bag i hånden mens du sender dine intentioner afsted. 

Bind den hårdt sammen og luk med 8 stramme knuder Sæt den ved siden af lyset i en magisk ring af salt og lad den stå her til lyset er brændt ud. 

Hav din mojo bag på dig når/ hvis du skal til job samtale eller stil den ved siden af din computer eller kontor plads eller hvor din arbejdsplads er , for at tiltrække dine karriere ønsker. Med det vil jeg ønske jer alle en god jul og et godt nytår. Jeg håber i har været glade for mit år som babysitter og jeres magiske arbejde har båret frugt

Asdun har fået hjælp

Asdun har hver måned igennem 2023 fået en hjælpende hånd. Madam Hoodoo alias  Marie Louise Lewandow har skrevet 12 artikler om når solen remmer de forskelige 12 soltegn. 

Se mere om Madam Hoodoo her.