Ouija Board

Ouija Board hvad er det? 

Ouija Board blev introduceret af to forretningsfolk, Elija Bond og Charles Kennard i 1830. Det blev fremstillet som en selskabsleg – et simpelt legetøj. Det er et varemærke ejet af Hasbro.inc, som stadigvæk producere og sælge det, som et brætspil, i USA kan det bl.a. købes i toys´r´us.

Navnet Ouija  betyder ja ja,  det franske oui og det tyske ja. Der er trykt bogstaverne i alfabetet, tallene 0 til 9, og ordene “ja” “nej”, “farvel” og nogen gange “Hej”. Spillere sætter en finger på planchette, det som regel er en hjerteformet brik, der kan flyttes hen over pladen, denne er udstyret med et lille vindue hvor i de valgte bokstaver kan ses igennem. En” leder” vælges i gruppen, spørgsmål stilles, og svar følger.  

Som tiden gik begyndte folk at føle, at Ouija virkelig kunne fortælle fremtiden eller kontakte spiritus. Og under Første Verdenskrig begyndte en amerikansk Spiritualist ved navn Pearl Curran, at gøre brug af det, som en deviation værktøj.  Hendes opfindsomme brug af spillet røgtes, og inden længe blev spillet brugt til at kontakte “den anden side”. 

Kan et Ouija board andet end alfabetet? 

Når det bruges som spil, leverer du svaret, vores underbevidsthed er ufattelig og har alle de oplysninger der er lukket for hverdagsbevidstheden og Ouija Board skaber en bro mellem disse to bevidstheder – det er et redskab, intet andet. 

Men kan Ouija board være en portal til åndeverdenen? Selv om forsker og skeptiker mener at det er noget vås, er det jo ikke altid de har ret! Der tales om  Ideomotor fænomen, telekineses og ganske enkelt manipulation, når forklaringen på åndelig aktivitet med Ouija Boarde skal findes. Faktum er at der er en hel del, der oplever kontakt her igennem – og for den sags skyld også med “ånden i glasset” og engle board, der for så vidt er det samme. 

Som allerede nævnt, mener jeg at der kan skabes en kontakt til vores underbevidsthed. Men og det er vigtigt, nogen gang skabes der lidt mere en det! Det ikke Ouija board i sig selv der skaber aktivitet, det er et redskab og intet andet. Men de personer der er bruger pladen, kan være en “psykisk kontakt” og sammen med “redskabet” aktiveres energien/ kontakten. 

Betyder det at Ouija board ikke er farlige ?

Det er der et helt klart og tydeligt svar på – jo/nej…. 

Som ved alle deviations redskaber er en afhængigheds faktor der kan spille, jeg har set flere der glemmer at leve deres liv og bruger tiden på at spørge om hvordan deres live er i fremtiden, med de forskellige deviationsspil. Det bliver en psykisk afhængighed. 

Nogen ville sige at der er den mulighed for at en dæmon eller anden form for mørk ånd begynder af tage kontrol over ens person via spillet. Som allerede sagt spillet kan intet i sig selv, det er som at sige kniven er ond, da den kan bruges til at slå ihjel! 

Men hvis du sidder med psykiske evner, og så åbner for den åndelig energi , den barriere der er mellem vores verden og åndeverdenen, og du ved enlig ikke hvad du gør, kan det være ret skrammende. Der er et godt ordsprog i forhold til Ouija boardet ” at bruge et Ouija Board er som at spille russisk roulette, det kræver kun en dårlig oplevelse til at ændre hele dit liv for altid”. 

Men hvad er det for nogen “mørke” væsner der kan skabes kontakt til? og er det nødvendigvis “mørke”? For at svare på det sidste først, det er svært at mærke/høre/se hvad du kommer i kontakt med, når det er igennem Ouija Boardet. Det er lid som at chatte på nettet, den anden bruger kan reelt være hvem som helst og ikke nødvendigvis den de siger de er. Derfor skal det, at bringe åndelige væsner ind i vores liv, ikke bare tages som en leg.  Legetøj eller ej, hvem ved, hvad du får? 

Ofte når den psykiske energi åbnes med et Ouija Board har vi skabt en hvis stemning, en lidt “uuuuuhh – nu skal vi lave noget uhyggeligt” stemning. Og det er den stemning der kalder på “de mørke ånder”, sagt på en lidt anden måde væsner fra det lavere astralplan.  

Vil du “arbejde” med Ouija Boardet

Så er der nogen ting jeg absolut vil anbefale, her snakker jeg ikke leg, men bevist kontakt til åndeverden. 

  • vær ikke fuld
  • vær ikke dis respektfuld over dem du får kontakt med
  • vær ikke i ulykkelig eller depri humør
  • vær ikke alene om det, minimum altid to
  • start med en åbnings/ beskyttelse ceremoni – der kan lukkes hurtig hvis du/ i bliver bange
  • bliver du eller anden bruger bange STOP – mest for ikke at få lokket dem fra det laver astrale plan til
  • gør det med nogen der ved hvad de laver
  • tænk lige en gang til vil du virkelig dette? 

Har jeg arbejdet med sådan et spil? nej, jeg har prøve det ja, det har været en del af min træning da jeg udannede mig som Clairvoyant og medie. Jeg har arbejde med rigtig mange teenager, der har leget med spillet og som har fået aktiveret deres psykiske evner på fuld hammer.  Den “lidt ekstra uhygge energi” er slet ikke så sjov at være alene med. Og hvis jeg skal sige noget i forhold til brugen af ouija Board, syndes jeg enlig ikke det er oplevelsen værd. 

Her under er en måde du kan lave dit eget bræt på, ud print billede, klister det på noget pap og laminere det, er det muligt at lave i A3 er det bedst. Brug en bjergkrystal med en spis og en glat side (der kan med fordel være noget filt unde den så den kører letter over brætet. Kør den glatte side på laminatet og hold fineren på krystallen, det funger lige så godt som dem du køber og endda bedre en dem du laver af træ, da der er mere energi i træet en der er i pap, og derfor nemmere for “ånderne” at trænge igennem. 

Du kan ud printe billedet for oven i en A4-størrelse lig det på noget pap og laminere det. brug en lille enkel-termineret bjergkrystal som planchette, eller noget andet der kan “pege”, sæt et lille stykke filt på bunden af planchetten, så den kører glat over bokstaverne. 

Klik på billet af  Ouija board for at få det stører.