HekseTimen 2

Når man går ind på en rejse, som en hekse cirkel vel enlig er, for man lært hvilke elementer der ligger bag magi heksekunst og i det hele taget det a være heks. En ny ting at tage med på denne rejsen, er en Kasse/box/kuffert, det er helt op til dig hvad det skal være og den skal slet ikke være pæn! – Det gør heller ikke noget hvis den er det.

Den skal være en du har i fred og som du kan bruge under hele rejsen 😉 Og så er det tid til at smører ærmerne op og …klippe klistre?

Velkommen til heksetimen cirkel, denne gang har vi reflekteret over hvad vi ligger i oret heks og vi er nu en cirkel i fællesskab. Jeg glæder mig så meget til at dele denne rejse med dig.

Har du skaffet en granit, en flint og en bjergkrystal? Nu skal vi nemlig til at bruge dem.

 

Hokus Fokus – meditation

Denne meditation er til en gang og du kan forhåbelig nå den inden næste gang, så har du fået en lille “gave”, som kan bruges til et ritualet der forslås i heksetimen 3.

opgaver:

Øve at mærke energi forskel i bjergkrystal, granit og flint, du kan se lidt om dem her. Og begynd at finde bilder til dit rune opslagsværk. Bog forslag til hvad du kan læse, men ikke skal! Ligger længer nede på siden.

Der står lidt, her på asdun, om granit og flint se her (husk at mærk stene før du læser teksten)

Og vi har lånt lidt om Bjergkrystal på Disas se her

Lav de 24 rune bilder, det eksempel jeg snakker om i Heksetimen ligger nederst på siden her 

Lav element verdensbillede du kan bruge til at spå med.

Ting du skal skaffe til næste gang:

– Butter Beans
– En masse udklip
– Stof dims til element verdens billet (helst naturmateriale)
 
Ja enlig er det ikke noget du skal skaffe til næste gang, det er til nu!

Lidt oversigt til noget af det vi snakke om i HekseTimen 2

Her er en oversigt af de 24 runerne vi kommer til at snakke om i HekseTimen 2.

Her under er et par bøger om den historiske del af runer og den nordiske mytologi (den mere magiske de kommer på ved HekseTimen 3), nogen af bøgerne kan du kun at finde antikvarisk eller på biblioteket og der er mange flere, dette er bare nogle idéer. En skøn måde at lære om den nordiske mytologi er gennem børne bog serien Erik Menneske søn, den kan godt læses af voksen.

Eller hvi du ikke lige kan overskue, at læse en masse om det historiske, kan du få lidt at det historiske om runer med her fra YouTube her.

Der er mulighed for at skrive spørgsmål, input eller bare begynde en ord veksling  for denne hekse time på Asduns Facebook gruppe her.

Bilder på denne side er lånt fra pixabay.com, billederne af bøgerne kommer fra internettet.