HekseTimen5

På nuværende tidspunkt burde du have en fin lille samling  af en flint, en granit, en bjergkrystal, et sæt butter bean runer, en element plade/pose, en kasse til at have det hele i, en notes bog til at skrive det hele i og et lille glas men en lille spell i, 6 krystaller som er: Rød aventrurin, karniol, gul calait, grøn aventrurin, sodalit, armatyst,  bjergkrystal og der udover el lille flaske med stor tud eller et glas og en lille mad pose.

For du har da samlet det hele…? Og du husker at skrive i notesbogen og laver du SoHam meditationen…? Og er du i gang med krystal “kuren”?

SoHam meditationen er god og enkelt, men det er ikke længere et most for at føje HekseTimen, nu er den bare til når der lige ska bruges lidt tid på at sætte tempoet ned og lige trække vejret. Bliver ankeret svagt,  kan du selvfølge  lige træne for at genaktiver det.

Hokus Fokus – meditation

Kan du kun nå at tage denne meditation 1 gang inden næste gang og du vil kunne bruge den til at møde din skygge side, husk at skrive din oplevelse i dine notesbog.

Opgaver: 

Her er de links vi snakke om i HekseTimen 5

sabbat

Vintersolhverv /Yule

MidtVinter /Imbolg

Forårsjævndøgn /Ostara

MajNat / Beltane

Sommersolhverv /Litha

Før Høst / Lugnasadh

Efterårsjævndøgn /Mabon

November Nat /Samhain

Har du løst til at se lidt info om guld, sølv og kobber har vi lidt info liggende her.

Skriv de 6 drømme bånd i dine noter.

Ting der er gode at have:

– En god drømme opslags bog
– Dit rune opslagsværk (som du sikkert stadigvæk er i gag med)

Jeg har på et tidspunkt lavet en lille podcast om de 8 hekse højtider, den har jeg lagt her under.

Der er mulighed for at skrive spørgsmål, input eller bare begynde en ord veksling  for denne hekse time på Asduns Facebook gruppe her.

Bilder på denne side er lånt fra pixabay.com, sabbat cirklerne er sat sammen af Dittekarina.