A Blog of Shadows

Det havde været så cool med en månedens blad eller bare kvartal vis, men det er en mega udfordring at få til at lykkes, så udover vores podcast, må det bliver en blog og sjove eller  informative indslag på FB, som vi lige ligger her som en bedre net avis agtigt noget, nok mest det der ikke lige hører til nogen andre steder, nogen ting er også lagt under Grimorie fanen.

Nyt logo

Med den nye gen åbningen af Asdun af asdun, har vi endelig fået vores eget logo og ovenikøbet i 3 udgaver, i stede for at låne fra nettet, som man jo i virkeligheden ikke må, tak til husets heksling for at hjælpe. 

Kører under ny form

‘Forening for Hekse’, der blev stiftede 2/12 2013 af tre jyske hekse, er  desværre lukke ned i 2015 -Facebook siden kører forløbende og selve hjemmesiden uden forening kører igen fra 2018. 

 Dannie Druehyld er død

Dannie Druehyld blev kend i folkemunde, som Danmarks eneste heks. Hun døde den 3. maj 2021, se Asduns nekrolog om hende her.

En indsamling til at frit købe vild natur i Dannies navn blev oprettet af Tina Weiss “Vild Natur til Dannie Drudehyld”, et sammen arbejde med den danske naturfond blevet indgået. Da ind samlingen sluttede var beløbet 275.575 det bliver til næste 33.000 km2 eng ved Rold skov, Det er et stykke jord der skal genoprettes og det støder op til arealerne omkring Store Blåkilde, hvor Dannie Drudehyld selv har haf tilknytning. 

MoonSisters

 MoonSisters har i 10 år delt en del af deres heksekunst i små bidder på YouTube, med det har de vist magien til deres heksekunsten, byggede på deres egen intuition. Og det har inspireret masser af andre hekse, som fulgte dem på side linjen. Selv om cirklen udvide og ikke altid var samlet til deres event, så hold de sig sammen. Men i 2018 delte de i det der kunne line atomer og der blev en masse ballade både i cirkel men også for dem der fulgte dem.

Men MoonSisters har formået at rejse sig i flere dele, hoved cirklen fortsatte og har i dag (slut 2021) en under cirkel, og den atom der smuttede har lavet sin egen gren, men tilfælles for alle 3 grupper, er at de bygger (vider) på hvad de 4 kvinder fra det oprindelige MoonSisters, har lagt som fundament. Det vil sige at det vel er den første enlige danske tradition der er begyndt at sprede sig i Danmark.