Shamanisme i Danmark

Rodkraft er på vej

Hyllemors Have

Er stede hvor man igennem shamanisme, naturarbejde og magisk plantekundskab bliver undervist, her holdes kurser for folk der gerne vil finde tilbage til naturens kraft, blive mere jordforbundne, opnå healing og personlig udvikling. At leve et liv forbundet med Jorden og alt levende omkring os. Der arbejder bl.a. med universelle shamanistiske ”redskaber” som trommerejser, visionssøgning, ritualer, helbredende planter og naturarbejde. Med både weekendkurser, laver én-til-én-forløb, workshops og foredragne tekst.

HjemmesideFacebookside

Scandinavian Center for Shamanic Studies

 blev startet i 1986 af Jonathan Horwitz og Annette Høst. Her arbejdes der med undervisning og praksis inden for shamanisme, en af menneskehedens ældste veje til healing, kraft og naturbaseret spiritualitet. Der er foredrag, skræddersyede kurser, shamanistisk græsrodsarbejde, ceremonier og en-til-en sessioner

Hos Scandinavian Center for Shamanic Studies er der stor taknemmelighedsgæld til de shamaner, troldkyndige og medicin-folk, hvis arv de bygger på, og dem der har holdt traditionerne levende i andre kulturer. Deres vision er at inspirere en ny generation til at træde ind i kredsen og holde ilden ved lige. Scandinavian Center for Shamanic Studies har hjemmesiden  www.shamanism.dk

Annette Høst er også forfatteren bag bogen Jorden synger, som er skattet af en del hekse. 

Hjemmeside

Nordisk Shamanisme 

Her handler det om shamanisme, der har rødder i den urnordiske naturmagis metoder og traditioner. Udgangspunkt er i den nordiske natur, dets dyr, planter og væsener.

Shamanisme er en spirituel livsforståelse og praksis, der bygger på det personlige møde med naturens væsner og energi. Vejen læres ved at modtage undervisning og oplæring af dem, der selv er oplært i shamanistiske metoder og går af shamanens vej, samt har kompetence og evner til at videreformidle denne. 

Facebook

Den Anden Virkelighed 

Her er et sted for folk, der trænger til et rum uden for den fortravlede verden. Her arbejdes der shamanistisk. Året igennem laves forskellige arrangementer, blandt andet aftener med svedehytter, trommer, værksteder og kurser.

De laver åbne ceremonier til jævndøgnene og solhvervene, og et par gange om året har de besøg af en medicinmand. Han er apache/yaqui michiga indianer.

De kører efter princippet; ingen faste priser, men de modtager donationer.

Facebook

Samanhulen 

kørers af Takanaiya Schanne kvinden bag bogen “Fuglenes budskab” På hjemmesiden står “Den Ny Tids Shaman fokuserer altid på det bedste og smukkeste i hver person, og løfter dennes energifelt, så vedkommende kan mærke sin højeste kapacitet   med fokus på at få handlet det ud i livet, som glæder og fylder op.” her er et længer uddannelse forløb, kurser og ceremonier.

Hjemmeside