HekseTimen 6

På nuværende tidspunkt burde du have en fin lille samling  af en flint, en granit, en bjergkrystal, et sæt butter bean runer, en element plade/pose, en kasse til at have det hele i, en notes bog til at skrive det hele i og et lille glas men en lille spell i, 6 krystaller som er: Rød aventrurin, karniol, gul calait, grøn aventrurin, sodalit, armatyst,  bjergkrystal og der udover el lille flaske med stor tud eller et glas og en lille mad pose.

For du har da samlet det hele…? Og du husker at skrive i notesbogen og måske laver du SoHam meditationen…? Og måske er du færdig med krystal “kuren”? Har du fæet lavet lidt om de 8 højtider/sabbat?

Uanset hvad nu går vi videre

Hokus Fokus – fis og ballade, og alligevel ikke

Dette er en sjov lille øvelse der viser at du ved alt om dig selv- ALT! af hvad der er værd at vide noget om altså, du skal have papir og blyant klar til denne øvelse. Og gem resultatet af denne øvelse, jeg lærte denne ting da jeg var 17 og det har efterfølgende hf stor betydning, jeg har ovn i købet fået lavet en figur der symboliser resultatet af denne øvelse som jeg bruger ind i mellem i min heksekunst.

Opgaver:

Forsæt med at skrive dine drømme ned og arbejd videre med de 24 rune collager og af nye ting:

– skriv de forskellige magiske principper ned som vi har snakket om, og fin eksempler du kan genkende og forholde dig ti.l

– Udvid sten/vipration øvelsen med de 6 krystaller som  vi brugte i til krystal “kuren” (Rød aventrurin, karniol, gul calcit, grøn aventrurin, sodalit, armatyst).

-Tegn et menneske og kom de to chakra ind hvor de hører til, find på anker eller andet der kan “kalde” på energien når du skal bruge dem magisk. Her under er et par link der måske kan hjælpe.

Asdun.dk artikel om Chakra her.

Asdun.dk artikel om Psykiske evner her.

Læg mærke til at den maskuline og feminine hjerne halvdel er omvendt en i rasten af kroppen!

Her er lidt YouTube halløj, en sød lille video fra en tegnefilm, som fortæller om chikane og lidt yoga som passer godt til de to chakra vi har snakket om.

Der er mulighed for at skrive spørgsmål, input eller bare begynde en ord veksling  for denne hekse time på asduns Facebook gruppe her.

Bilder på denne side er lånt fra pixabay.com