HekseTimen 4

På nuværende tidspunkt burde du have en fin lille samling  af en flint, en granit, en bjergkrystal, et sæt butter bean runer, en element plade/pose, en kasse til at have det hele i, en notes bog til at skrive det hele i og et lille glas men en lille spell i, 6 krystaller som er: Rød aventrurin, karniol, gul calait, grøn aventrurin, sodalit, armatyst,  bjergkrystal og der udover el lille flaske med stor tud eller et glas og en lille mad pose.

For du har da samlet det hele…? Og du husker at skrive i notesbogen og laver du SoHam meditationen…?

SoHam meditationen bliver  der arbejde vider på og det bliver til et helt anker denne gang og så tager vi hul på drømmetydningen.

Hokus Fokus – meditation

Kan du kun nå at tage denne meditation 1 gang inden næste gang,  og du vil kunne bruge den til at analysere lige som vi gør med drømmene i HekseTimen5.

Opgaver:

Gå i gang med krystal “kurren” enten, som drikke essens eller, som sove sten. 

Skriv dine drømme ned i din notesbog, eller tegn dem, jeg vil sige man altid skal lave en eller anden form for krusedulle over det lidt man kan huske fra sin drøm, det hjælper til næste gang så kan huske mere.

 

Ting du skal skaffe til næste gang:

Har du ikke fået fat i de 6 krystaller som  vi skal bruge nu, så skal du have fadt i dem nu og dem jeg nævner er de er:

Rød aventrurin, karniol, gul calcit, grøn aventrurin, sodalit, armatyst og bjergkrystal (andre sten der passer til de forskelige chakra kan også bruges)

der udover el lille flaske med stor tud eller et gals og en lille mad pose.

Ikke nødvendigvis til næste gang men find en god drømmebog (dog kan det godt gå tid før du finder den der lige dig, jeg vil anbefale dig at låne dem på biblioteket først).

Lidt oversigt til noget af det vi snakke om i HekseTimen 4

Freuds personligheds model ægget, den som Jung udbygger.

Jungs personligheds model men en udvidet lag

En god drømme opslags bog er god at have på hylden,  du arbejder med drømme, men der er mange og det gælder om at finde en der er på samme bølgelægte som en selv, Derfor vil jeg anbefale lån dem på biblioteket til at starte med og fin den du vil investere i. 

Eller gør som jeg, få fat i alt hvad du kan få finger i, læs dem og sælg dem som ikke alligevel er noget.

Her under er et par af dem, den første holder jeg meget af, den anden er af en dansk forfatter, som også er helt fin og den den tredje er ikke til at slå op i, men mega nørdet med teorien, den fejre er faktisk ok hvis man bare skal have lidt af det hele med og den sidste er også en dansk udgivelse på ingen måde min ynglings bog, men hvis man er nybegynder og synendes det hele er ret svært, så er den idet mindste nem at læse.

Der er mulighed for at skrive spørgsmål, input eller bare begynde en ord veksling  for denne hekse time på Asduns Facebook gruppe her.

Bilder på denne side er lånt fra pixabay.com, internettet og så er et par af dem mine ege 😉