HekseTimen 1

I dag kan man læse en bog, se en tv serie og proklamere sig som heks, man kan sætte smukke bilder op af sit alter på instagram og man behøver ikke at gøre mere. 

Jeg vil så påstå at det at være heks er en rejse, en personlig rejse, hvor man bliver bevist om sin identitet og det betyder at arbejde med sig selv, dog uden at pille navle. Fx. bliver du nød til at tage stilling til hvad er en heks for dig? Hvad er det der gør dig til en heks eller måske mere relevant, hvad er det der tiltrækker dig til heksens verden? Og det er her vi starter heksetimen. 

Så velkommen til heksetimens cirkel, denne gang starter vi på flere ting, som ligger til grund for en hekse rejse og jeg glæder mig så meget til at dele denne rejse med dig.

En ting at tage med på rejsen, er en notes bog eller en blok, den skal slet ikke være pæn! Den skal være en hvor du kan skrive kruseduller og tegne hurtige tegninger, men det du skaber i den skal gemmes til hele turen. Og selvfølgelig noget at skrive med 

Hokus Fokus – SoHam-meditation

Det vil være fedt hvis du i kan tage denne  meditation en gang om ugen til vi har lavet den om til et anker i en sener Heksetime. Husk at skrive et par linjer ned i dine noter om hvordan meditation får dig til at føle, opleve eller om det bare var svært.

Ting du skal skaffe til næste gang

– en granit, gerne dansk
– en flint, gerne dansk
– en bjergkrystal
– en kasse

Opgaver:

Find info om hekse og skriv i din noter bog, hvad er en heks, for dig…lige nu.   fx. har asdun artiklerne måske det kan være en hjælp.

 – Hvad er en heks her 

– Begrebet hekse her

–  Heksen i coven her

– En Solitær heks her

– En wiccansk heks her

– En Asatroheks her

– En solitær wiccaner her

– Et hekse liv her

Vi har på asdun også en links side til en masse skønne hekse rund på nette se her.

Vi har også en masse skønne podcast med forskelige hekse se her. Læg mærke til at podcast men Jette, Andreas, Jesper og Lone er hekse realiteret  og at de ikke selv er hekse.

Lidt oversigt til noget af det vi snakke om i HekseTimen 1

Jeg blev bedt om at om at lavet et skriv på menneskekroppens verdensbillede, Jeg har lagt en side her, men det er stadigvæk en god ide at lave det i notesbogen med en tegning af menneskekroppen, så det er nemt at finde hvad der hører til hvad.  

Der er mulighed for at skrive spørgsmål, input eller bare begynde en ord veksling  for denne hekse time på Asduns Facebook gruppe her.

Bilder på denne side er lånt fra pixabay.com