Hekse Skoler

På nettet er der en del hekse/hedenske “skoler” som har online kurser og lignende. Her er nogle at kigge lidt på

Temple of Witchcraft

Christopher Penczak, Steve Kenson og Adam Sartwell,  stiftede Temple of Witchcraft i 1998 som et system af magisk træning og personlig udviklin for til sidst at udviklet sig til en formel heksekunstradition.

Temple of Witchcraft udviklet sig til en organisation baseret på traditioner af moderne magi, hekseri og neopaganisme.

Hjemmeside

Ardantane

Nn non-profit ‘hekse’uddannelses organisation etableret i staten New Mexico. Et alternativt lærings center og seminarium på 25 hektar i Jemez Mountains of New Mexico, en time nordvest for Albuquerque.

Hjemmeside

Witchschool

Witch School International er den første virkelig online skole dedikeret til Wiccan, hedensk og magisk tanke! Den blev grundlagt, fordi  mange mennesker, ønskede at lære om Wicca, og de ikke kunne finde god information eller træning, enten fordi de var geografisk isolerede eller fordi de simpelthen ikke kunne finde lærere i realtid.

Hjemmeside

Magicka School

Har du nogensinde spekuleret på, om magick er rigtig, hvis tarot kan fortælle dig sandheden om usete ting, og hvad kan der ske, hvis du kunne kommunisere med naturen?

Her på Magicka School giver vi dig en magisk træning, du kan stole på, baseret på årtiers erfaring og ti års onlineundervisning.

Hjemmeside

Cherry Hill Seminary

Udbyder af uddannelse og praktisk træning i ledelse, ministerium og personlig vækst i hedniske og naturbaserede spiritualiteter.

Hjemmeside

Mystic Dream Academy

Er online klasseværelset for The Mystic Dream, der ligger i Walnut Creek, Californien, hvor klasser om spiritualitet er blevet undervist i over fireogtyve år. Nu kan vi bringe vores viden og ekspertise lige ind i din hjemmecomputer og mobilenhed. Efter tilmelding til en klasse hos os bliver du en del af et blomstrende online-fællesskab med adgang til diskussionsfora, chatrum og en kalender med arrangementer for at holde dig engageret i din åndelige praksis.

Hjemmeside

College of the Sacred Mists

Hvad der er vidunderligt unikt om College of the Sacred Mists er, at det giver dig mulighed for at sætte tempoet i din læringserfaring og giver dig en overkommelig måde at vokse i et struktureret wiccan-læringsmiljø. Du vil blive udfordret, og vi inviterer dem, der byder denne udfordring til vores Wiccan College.

Hjemmeside

Grey School of Wizardry

En uddannelsesorganisation, der er indarbejdet i staten Californien den 14. marts 2004. Den 1. august samme år blev vores online campus af Grey School of Wizardry lanceret som en større kontekst for Grimoire og udvidede magiske lære. Selvom Grey School oprindeligt var designet til at undervise ungdomsstuderende i alderen 11-17, accepterer Grey School også voksne. Faktisk er de fleste af vores studerende voksne i alderen fra 18 til over 80 årige.

Hjemmeside

Bothwell School of Witchcraft

Og bar fordi vi er lidt skører her på asdun har vi taget denne med, ikke en net skole og slet ikke en skole  ha ha ha, men sjov! 

Det er et læringssted for unge hekse i England. På skolen lærer eleverne (af universitetsalderen) at styre deres magiske evner for at udstyre dem tilstrækkeligt til voksenliv som heks.

Hjemmeside

Magical Mindset for mordern witchcarft

Ashley Krout startede en helbredende rejse i 2012, der har taget hende igennem mange oplevelser og hjulpet hende med at lære mange teknikker. Hun vil nu vider give det, hun har lært på andre! 

Hjemmeside