Hekse Boxe

Hekseri på pakke!
Der i udlandet en hel del steder, hvor man kan abonnere på månedlige pakker, så man kan få sit hekseri lige til døren. Flere af dem sender også til Danmark.

Disas

With a drop of magic

Her har vi en dansk side med forskelige ting samt mulighed for at købe sabbat kasser

Hjemmeside

Goddess Provisions

Vi er “optaget” ligesom alle andre på denne smukke planet, men vi tager tid til at manifestere tidsskriftet, meditere, frolick rundt i naturen, kattekæledyr, øve yoga, have reiki helbredende sessioner, lave tarotkortlæsninger, drikke grøn juice, skriv ud de ting, vi er taknemmelige for, kontroller astrologi prognosen og oplad vores krystaller under fuldmåne. Hvis du også nyder disse enkle fornøjelser, vil du føle, at vores månedlige boks blev kureret for dig af en sand sjelsøster.

hjemmeside

Awakening in a Box

eller ‘opvågning i en boks’. Lad din samling vokse med krystaller og sten hentet intuitivt kun for dig. Lad os bringe dig helbredende og positiv energi hver måned med krystaller og produkter designet til at hjælpe dig på din vej.

Hjemmeside

Tamed Wild

 Jeg ved ikke lige helt hvordan jeg skal beskrive denne kasse eller ratter kasser for der er flere forskelige at væge i mellem. Der lige fra krystal kasser til hekse kasser til hekse start kit.

Hjemeside

The Witches Moon  

 Her er en kasse der indeholder omhyggeligt plukket og håndlavede materialer, der korrelerer med de forskellige kræfter i hver måne og tid på året for at forstærke dit rituals indflydelse. År med forskning, praksis og respekt for dette håndværk er gået i fremstilling af disse magiske ting. Vi bruger tid til at danne den rigtige energi til hver kasse og sikrer, at vores hensigter er klare. Vi ved, at du føler vores hensigt, når du åbner din kasse og arbejder med dine værktøjer.

 

Hjemmeside

MoonBox

Vi er mere end en kasse, vi er en måned lang tjek for sjælen. Fyldt med det bedste i økologiske, veganske og grudselsfrie wellness- og skønhedsartikler, kurerer vi specielt hver boks for at afspejle hele månens cyklus, fordi vi tror, at hver fase giver os mulighed for at inddrage mindfulness i vores daglige praksis. Ved at bruge vores varer i koordination med månens cyklus, vælger du at bevæge dig frem med fuld hensigt.

Hjemmeside

Honey & Sage Company

Ære dig selv hver måned med et abonnement, der hjælper med at genopfylde din kop, søster. Der er så meget hælde at gøre. 

Siden har også andre ting man kan købe.

Hjemmeside

Sabbat box

Vores mission på Sabbat Box er at give dig de bedste hedenske produkter til at hjælpe dig med din åndelige rejse og fortsætte med at inspirere dig til at leve magisk. Sabbat Box består af et samfund af hedninger, der modtager en speciel pakke, der leveres til tiden for hver sabbat, og er fyldt med specielt kuraterede produkter for at hjælpe med at fejre Årets Hjul og din egen personlige hedenske Sti.

Hjemmeside

Freya’s Cauldron

Freya er en praktiserende heks med mange generationer af viden, der er gået ned gennem en lang traditionel tradition.

Du behøver heller ikke at være en erfaren praktiserende heks til at nyde vores månedlige kasser, alle kits kommer med let at følge instruktioner og kan nydes af alle!

Hjemmeside

The Witches box

Dette er magisk og energisk sandhed. Det er heksens måde, uanset om du er en praktiserende eklektisk, køkken, Dianic, Druidic eller nogen af de andre hekserier.

Vores ritualværktøj og Shadows bok hjælper os med at skære ud på den sti, vi skaber i dette liv som magiske væsener og praktikere.
Hekseboksen fungerer ikke kun som et middel til at holde dig godt forsynet med de magiske og transformationsværktøjer, du har brug for

Hjemmeside

Box af Shadows

Et “Wicca-inspireret” abonnement på eklektiske sjæle! Vi leverer curated kasser med tilbedelse forsyninger, alter dekor, håndværk værktøjer, smykker og hedenske relaterede gaver passer til en eklektisk sti. Er du klar til en bekvem måde at få heksekunst lige til din dørtrin? 

Hjemmeside

Enchanted Crystal

De to der er bag Enchanted Crystal har etlivslange lidenskab for krystaller.

Her er krystaller fra hele verden
Hånd udvalgt med omhu og hensigt hver måned
Sendt i huset af det fortryllende krystalhold
Miljøvenlig og genanvendelig emballage
Bonuspose af Mini Krystaller eller Mineraler.

Hjemmeside