Fællesskaber

Forskelige danske hekse fællesskaber på facebook

P.S. Til elever der laver skole opgaver og/eller jonaister, lad vær med at søg ind en hekse gruppen for at stille spørgsmål til grupperne, i de fleste grupper anset for anmassende og gransenoverskride og bliver i smit ud! Skriv i stede for jeres spørgsmål og oplysninger om hvor man kan få fadt i jer og send dem til administrator af den gruppe i ønsker information af, der vil efterfølgene blive lavet som opslag i gruppen.

Asdun

Facebook side knyttet til hjemmesiden her 😉 Den officielle siden er til info vi sender og gruppen – tja lidt af hvert, den har været lukket i noge år men er oppe igen.

Facebook officielFacebook gruppe

Danske hekse

Forum for danske hekse og godtfolk, der har en positiv tilgang og interesse for hvid magi, årshjulet og heksenes univers.

Den Danske hekse side 

Facebook-side tidligere tilknyttet foreningen: Hekse.
Siden fungere nu som delings-side for aktuelt indhold, der kan have interesse for Danske Hekse.

Facebook officielFacebook gruppe

Moderne Hekse i Danmark

Hver og en af jer er vi taknemlig for at have i vores liv og I er med til at præge det danske billede på hekse som er her nu…. og minde dem der har været til for at skabe det moderne hekse liv som vi kan leve…

Facebook gruppe

Wicca-troende i DK

Gruppe og forum for danske Wicca troende. Her kan vi mødes med ligesindede og skabe kontakt på tværs af landet.

Facebook gruppe

Andre gode fællesskaber der er en heks værdig

Nekropolis

En bogcafe i hjertet af København, lige ved siden af Søndermarken, du finder den mere præcis på Søndre Fasanvej 80H, Frederiksberg.

Nekropolis er bygget op af Bjarne, en drømmer, en der ville åbne op og gøre det okkulte Danmark tilgængelig, med en fysisk bix hvor det er muligt at komme og få en sludder for en sladder, om gode okkulte bøger.

Her laves kurser, foredrag, udstillinger og god kaffe/the. Der er bøger, der sælges og købes om alt inden for den okkult/magiske/spirituelle verden, der er bøger der ellers ikke er til at få fat i en boghandel.. Desuden kan forskellige okkulte redskaber også købes.

Nekropolis har lidt pudsige åbningstider, da det passes ved siden af et arbejde, så er du interesseret så hold øje med Nekropolis FB side og mere specifik, er du heks, så har Nekropolis åbnet et lokale for hekse møder, der arrangeres af hekse, for hekse hver d. første torsdag i måneden.

Facebook officielFacebook gruppe

Det Røde Telt

Et sted hvor kvinder samles og ære kvindeligheden i alle livets faser. Et sted hvor vi kan omfavne vores medfødte kvindelige kraft, vores visdom og lys. Her er det på Facebook og i dette virtuelle Røde Telt kvinder kan mødes og dele inspiration og støtte. Det er også et sted for kvinder der ønsker at deltage og være med til at skabe et Rødt Telt.

I Det Røde Telt kan vi tale om tabuiserede emner, tillade os selv at være sårbare, grine sammen, græde sammen, synge, danse, lege, fortælle historier, drikke the, sove, meditere, dyrke yoga, give eller modtage massage, skrive dagbog, lave kunst, strikke eller bare være. Det Røde Telt er et frirum, et pusterum. For mange kan det være et helligt sted, men her proklameres ingen særlig spirituel eller religiøs praksis. 

Facebook