Danske hekse på youtube og rasten af nettet

Der er en masse gode danske hekse på nettet der er værd at kigge på.

Wicca

En fantastisk gammel, men stadigvæk relevant side men al mulig info om wicca

Mai-Brit

En dansk heks bosiddende i Norge, der laver hekset indslag på youtube:

Hun snakker engelsk på sine indslag.

Menine

Gælder det at man er bostederne i Danmark, men enlig er Norman?? Vi ved det ikke men Menine er nu er ret god kanal, så den kommer med alligevel.

MoonSisters

Har været på YouTube siden 2009. dog er denne YouTube kanal fra 2018, men med det samme skønne indhold som de er kendt for.

Rævedis

Han har blandt andet været den ene af kræfterne bag Troldemosehus.dk og foreningen hekse.dk. Med sin kanal har han været på YouTube siden 2015. Kanalen er på engelsk og har videoer om info og kunst. Rævedis kan også findes på Facebook.​

Månesøstrene

Eller retter MoonSisters Witchcraft – Månesøstrene har en kanal med skønne hekset indslag.

Moon

Moon kom på YouTube i 2017, hun er gode og hekset info videoer på YouTube

Dittekarina/DK

DK’s YouTube kanal har siden 2015, heddet asdun.dk /hekx1.dk og dittekarina.dk. Videoerne her er på dansk og er alle mulige skøre indfald. Dittekarina har en blog og står også for siderne hex1.dk og asdun.dk

Darklight photography

Manden bag heder Hans og vi har på asdun brugt en del af Hans´s bilder lige siden starten (2010)

Heksekedlen

Mia står bag siden med en boblende blanding af kreativitet, (hekse)kunst og sære påfund. Vi har i flere år låndt lidt af hendes konst hr på asdun.

 

Dannie Druehyld

Hun bliver ofte kaldt for “vores alle sammens egen heks” af de danske hekse. Hun har udgivet Heksens Håndbog; en praktisk, magisk håndbog til brug i alle livets forhold. En bog de fleste danske hekse har på deres hylde, og som udkom første gang i 1987.

hekse.dk

Tidligere hjemmeside for forening hekse, blev dannet i 2013. Foreningen lukkede i 2015, dog har den fortsat tilhørende FB side og tilhørende FB gruppe. Fra 2018 er selve hjemmesiden genopstået, med artikler fra foreningens tidligere medlemsblad “Skyggebladet”.

Ideen er at hekse.dk skal være en platform, til at formidle information og oplysning omkring hekse og trolddomskunst.

Danske hekse podcast

Hexén

Her træder du ind i en verden af hekseri, magi, okkult og mystik. Hexén er asduns lillesøster, det er en podcast for de af os, der er interesserede i de magiske og hekset sider til livet. 

Der ligger forskelige heksede podcast på siden.

Er både en podcast og hjemmeside med hekset oplysninger, både podcast og hjemmeside er på engelsk. 

Vølvens Spådom er en Podcast hvor Carste Cederholm fortolker den nordiske mytologi, ud fra en shamanistisk, animistisk tilgang.

Danske hekse shop´s på FB

Sacramentum

En skøn Hekse Hjemmeside hvor der er  mulighed for at købe alle mulige ting, som kan være interessante for moderne hekse.

Skumringshusets Markede

Her er lidt af det bydes på  krystaller og mineraler i mange former, krystal julekalender og advents kalender, krystalparty, personlig sammensat chakra sæt, drømmefangere laves på bestilling og meget andet.

Lunarlight Crafts

Her er håndlavede skønheder til din spirituelle rejse. Som blanke bøger, rasler, alterduge alt sammen håndlavet.

Dragons Treasure

Et af formålene med denne side er at give folk, især i Danmark, produkter, som altid har været svære at finde. Her kan du blandt andet finde  krystaller / sten, der ille lige er dem du kan købe alle andre steder også i skåret udgaver.

Secret Garden Incenses

Hovsa! – den er jo svensk.. Ja og vi låner vi det bare alligevel når det er så tæt på. Hjemmesiden skriver “Secret Garden Incenses är en svensk tillverkare av lösrökelse avsedd att brännas på kol. Rökelsen tillverkas för hand efter egna recept.”.

Aalborg sten og krystaller

En FB side hvor der sælges de skønneste sten og krystaller, essens olier og andre spændende ting, med god info om godterne. 

Disas-shop

En skøn Hekse Hjemmeside hvor der er  mulighed for at købe alle mulige ting, som kan være interessante for moderne hekse, der er også mulighed for at købe sabbat kasser.

The cauldron and the pointy hat

To hekse laver håndarbejde, hvor alt er lavet med kærlighed, god energi og stil.

Syssel Design

Bag Syssel Design er det en heks der står for spændende kunsthåndværk, med mytologi, natur og genbrug som nogle af grundelementerne, gerne med skæve vinkler på. 

Kender du nogen jeg ikke har nævnt, så send gerne info om det!