Bare lidt FB tanker

1/2 2020

For nogen år siden oprettet jeg en Facebook gruppe kaldt Cyppen, alle mulige hekse var med i gruppen og snart satte den ende noget op og snart den anden, der var mange fede, sjove og underholde opslag. 

Jeg havde holdningen, der skal være plads til det hele, men den anden jeg havde gruppen med synde at så den ene gruppe slog for meget op og så den anden person reklameret for meget for hvad han lavet osv. Det gad jeg ikke så jeg trak mig og lod den anden overtage gruppen, jeg havde i mellemtiden også oprettet en Facebook gruppe til asdun, der var god plads til spas…til jeg faktisk lukkede den ned – ja den blev lukket ned. Hvis du vil vide hvorfor! Kan jeg sige det år hvor alt gik galt….

Men altså, da jeg langsomt begyndte at kigge hekse Facebook sider igen ku´ jeg god se jeg havde ændret mig, ikke i forhold til hvor meget hvem sætte op, men måden vi komiker til hinanden. Der er en masse tom baul, jeg genåbnet asdun Facebook siden igen, denne gang uden at reklamere for den, uden at selv sætte baul op, kun info der var relevant, eller begrundet. Det er ikke en mega aktiv gruppe, men den er der.

Det hinter mig så ikke i at følge med i alle mulige hekse grupper og der sker tit super fede ting, men, men ,men for en i h….

Jeg forstår godt at nybegynder gerne vil gøre opmærksom og lige kaste sit heksede hår med  spis hat hen over tasterne og lave opslag med “hallo der, se lige hvor hekse klog jeg er “.

Jeg kan godt huske hvor lukket og besværligt det var at få lov til at være en del af den danske hekse verden, som bare var så sammenspist.

Lad mig fortælle jer en hemmelighed, den danske hekse verden er slet ikke så sammenspist som den ulmebart virker! En del af os har bare kendt til hinanden i rigtig mange år.

Hvad er min pointe her?

  • Skru ned for charmen, og vis hvad du virkelig rumme og ikke  vis hvad du tror en heks er, som er du den almægtige. Du har med garanti masser fede ting at byde ind med. Og det er fedt når der er plads til os alle.
  • Til alle dem der har været med længe, hold nu op for en i H…. med at for tælle at svarene kan googles eller YouTubes, det ved alle godt i dag, og man stå i det til halsen, link de fed google side, link de fed YouTube videoer, måske er det, man har brug for, hjælp til at kende skidt fra kanel. 
  • Flere gange har jeg set spørgsmål som “er jeg gravid?” eller “er der nogen der kan mærke om han kan lide mig”. Her råber jeg så bare af computeren, så tag da en gravid test og fis hen og spørg ham om han kan lide dig! – hvorfor er det ikke ok at spørge sådan? For nogen, mange faktisk, er den clairvoyante muskel et arbejdes redskab, for nogen er det noget man taper ind til med respekt, disciplin og moral, ligesom med magi, det bruges når det er nødvendigt og ikke bare fordi det er nemmest for dig. På et eller anden plan udviser der mangel på respekt. På den anden side har du brug for hjælp til, hvordan du magisk kan hjælpe det på vej så du bliver gravid så er det jo noget helt andet.
  • Der er rigtig mange hekse grupper der ude på det herlige Facebook net, og det er herligt, man kan være lige der hvor man høre til – mulighederne er mange. Så når en administrator siger “ej der er noget galt her” så er det fordi de påtager sig den rolle de er tildelt og ikke for at være ond eller for at være tarvelig, men i sidste ende for at oplyse og passe på brugerne i gruppen. Det er administrator der bestemmer hvor gransen mellem det hekset og alt det andet spas er. Hvis en administrator skal kunne stå inde for sin gruppe, bliver de nød til at reager på det. Sagt på en anden måde , kan du ikke lide lugten i bageriet så…..

Med chancen for at der aldrig er nogen der tør skrive noget i asdun gruppen igen, er det jeg vil sige bare at, når jeg er ude mellem de danske hekse, efter lyser de dybte i det danske hekse miljø. Jeg tror der er masser af danske hekse med dybte, der ude på Facebook, vi er bare for overfladiske i vores kommunikation på Facebook og har for travlt eller er for slappe til mødes og rigtig diskuter tingene igennem.