Forside

Velkommen til Asdun

Asdun kom på første gange i 2010 og har alt tid haft til formål at samle vølve, hekse og troldkyndige og andre godt folk fra nær og fjern, med respekt for hinandens forskelligheder, og være med til at formidle.

Og hvad er så en vølve, en heks, en troldkyndige? Er de en og samme, eller helt forskelige ? Det og mange andre spørgsmål forsøger jeg på denne side at svare på. 

Overordnet vil jeg sige, om man benytter titlen vølve, heks eller troldkyndige, om sig selv her i modernet tid, er det en titel der gør det nemt at finde ligesindet, eller nogen der har en hvis ekspertise. Ofte overlapper de hinanden og lige så ofte er de meget forskelige fra hinanden. Det de på sin vis har tilfælles er, at en vølve er en der udøver vølvekraft, en heks udøver heksekunst og en troldkyndig udøver trolddom og hos den modernet vølve, heks, troldkyndig glider det at være vølve, heks og troldkyndig sammen med dagligdagen og danner en livstil med kenskab til teknikker af magi og okkulte kareter. Det kan være alt muligt inde for fx urter, krystaller, healing, spådom, væsner af ånd osv. En vølve, heks og troldkyndig lader sig ikke slå ud af videnskaben, de er oftest animistiske anlagt.

Siden har info, blog og podcast, og er stadigvæk voksen, bl.a. med herlige artikler fra forskelige vølver, hekse og troldkyndige…..og andre 😉

Så endnu en gang velkommen til – Dittekarina